Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj je osupnilo paparace ...

S.P.
12. 07. 2013 08.13
11

Melodi Thornton, nekdanja članica pop skupine Pussycat Dolls, je dokazala, da je še vedno v odlični formi. Poglejte, kako si je izklesala trebušček, učvrstila zadnjico in stegna, ter natrenirala svoje mišičaste roke.

Profesionalna plesalka, pevka in tekstopiska Melody Thornton je v času, ko je bila še članica priljubljene pop skupine Pussycat Dolls, slovela po svoji vitki ter utrjeni postavi. In videti je, da se do danes prav nič ni spremenilo, saj je 28-letnica dokazala, da je po vseh teh letih še vedno v izvrstni formi, poroča britanski tabloid Daily Mail. Tudi v sredo je bila namreč glavna tarča paparacev, ki so jo v družbi prijateljice ujeli na obali Miamija. “Samo poglejte ta čvrsta stegna, izklesan trebuh ter mišičaste roke. To je telo, kakršnega si lahko želi vsaka posameznica,“ so jo pohvalili tuji mediji. Pa veste, kako si ga izoblikovati?

Zavidanja vredna zadnjica in stegna

Do tega lahko pridete zelo preprosto – z rednimi počepi in izpadnimi koraki. Pri počepih naj bodo noge v širini ramen, teža vašega telesa pa mora biti enakomerno porazdeljena na obeh stopalih. Ko greste v počep, držite kolena v smeri prstov na nogah, nato pa se spustite do pravega kota – hrbet imejte raven. Pri izpadnih korakih težo telesa prenesite na nogo, ki bo spredaj (pazite, da v obeh nogah ohranite pravi kot). Pri obojih naredite tri serije po 12 ali 15 počepov/izpadnih korakov. Če vam bo vadba postala prelahka, pa v roke vzemite še uteži (za začetek do 3 kilograme).

Poletje je čas, ko razkrivamo izklesane trebuščke

Če želite okrepiti trebušne mišice, je najbolje, da vsak drugi dan delate trebušnjake. Trebuh je sestavljen iz več sklopov mišic, zato morate delati vaje za zgornje, spodnje in stranske mišice. Za začetek se uležite na blazino, ledveni del pritisnite ob tla, spodnji rebrni lok pa čim bolj približajte medenici. Vaja bo najtežja, če boste roke sklenili za vrat, nekoliko lažja pa, če jih boste predročili. Dvigajte se počasi in ne previsoko – dovolj bo, ko boste občutili napetost v trebuhu. Za stranske trebušne mišice se postavite na bok ter dvigujte trup v zrak in ga spuščajte nazaj proti tlom. Spodnje trebušne mišice pa boste krepili predvsem z dvigovanjem medeničnega predela.

Roke naj bodo lepo izoblikovane

Za krepitev bicepsev – dvoglave nadlahtne mišice – stojte v širini bokov, z rokami, v katerih držite uteži, ob telesu. Potem roki dvigujte pred sebe do pravega kota, s tem da naj zgornji del rok ostane trdno priklenjen ob vaš trup. Za krepitev tricepsov s hrbtom obrnjeni počepnite pred stol. Z rokami se oprite nanj in se dvigujte ter spuščajte ob njem. Pazite, da bo vaša teža na rokah in ne na nogah. Bližje kot bodo noge stolu, lažja bo vaja in obratno – dlje kot bodo noge, težje bo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602