Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj je poželo toliko navdušenja

L.E.
19. 07. 2013 08.13
1

Heather Locklear velja za eno najlepših in najbolj mladostnih hollywoodskih 51-letnic. Nedavno so jo paparaci ujeli med počitnicami na Havajih in še enkrat razkrili, da je videti prav neverjetna.

Heather Locklear ima morda 51 let, vendar bi ji to, če bi videli samo njene nedavne fotografije, le stežka pripisali. Igralka je tudi mamica, vendar se ji to prav nič ne pozna. Njena postava je tako zapeljiva, da ji jo verjetno zavida celo marsikatera, ki je pol mlajša. Kaj pa je skrivnost tako mladostnega videza?

Heather trdi, da je potrebno le redno telovaditi ter se zdravo prehranjevati. Za lep videz je torej zaslužen pravilen način življenja. Zvezdnica sicer že leta za privlačno postavo skrbi v sodelovanju z osebnim trenerjem Garrettom Warrenom. Ta je za revijo Shape povedal, da so pri njej rezultati tako dobri, ker je resnično predana in motivirana. "Vedno je točna ter se potrudi," jo je opisal. Garrett poudarja, da je za najboljši učinek ključna konsistentnost, kar naj bi še bolj veljalo, starejši kot smo. "Za ženske, ki so dopolnile 40 let, je pri telovadbi najpomembnejše, da se je lotevajo redno. Za začetek si obljubite, da boste redno telovadile vsaj tri mesece ter ves ta čas ne obupajte. Poleg tega ne hitite. Napredujte počasi in zlagoma."

Warren je za Heather pripravil program vadbe, ki združuje tako kardio kot vaje za moč. Novinarju revije Shape je razložil, da brez slednjega vsekakor ne gre. Sicer pa vsem delom igralkinega telesa posvetita približno enak del časa. "Heather nima dela telesa, ki bi bil bolj problematičen in bi se mu morala bolj posvečati," jo pohvali. "Se pa bolj osredotočava na tiste dele, ki so pri ženskah na splošno malo bolj problematični – od zadnjice do tricepsa, pasu in spodnjega dela trebuha." Za povrh se zvezdnica tudi zdravo prehranjuje. Povsem se je odrekla sladkorju in predelanim oziroma enostavnim ogljikovim hidratom, njeno prehrano sestavljajo veliko bolj zdrava živila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602