Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj je presenetilo fotografe …

S.P.
24. 07. 2013 15.12
12

Tuji mediji so se obregnili ob problematično kožo izraelske manekenke Bar Refaeli, ki so jo tokrat opazili na predelu zadnjice in stegen. Preverite, kako lahko takšne nadležne mozoljčke hitro ter učinkovito odpravite kar v udobju lastnega doma.

Izraelska manekenka, poslovnica ter občasna igralka Bar Refaeli že leta velja za eno najlepših zvezdnic na svetu, a je kljub temu ni sram pokazati, da je v resničnem življenju tudi ona povsem običajna ženska, poroča britanski tabloid The Sun. Tako so se obregnili ob njene zadnje in neobdelane fotografije, ki so jih v minulem tednu, medtem ko se je v družbi prijateljice zabavala v Formenteri na španski obali, ujeli paparaci.

“Tudi pri njej najdemo kakšno pomanjkljivost, zaradi katere bi lahko bila nesamozavestna, a se očitno s tem sploh ne obremenjuje,“ nadaljujejo tuji mediji. Opazili so namreč, da se 27-letnica na predelu obraza, zadnjice ter stegen spopada z malce bolj problematično kožo, ki pa je ob njenem vitkem ter kot izklesanem telesu skorajda ni mogoče opaziti. “Kljub temu je Bar samozavestno oblekla kopalke in dokazala, da ji za paparace, ki so prežali na njene napake, ni bilo mar.“

Svetlolaska na njihove opazke sicer še ni odreagirala, je pa v preteklosti že večkrat razkrila, da ima zelo občutljivo kožo, ki jo hitro napadejo mozoljčki. Zato jo le osnovno neguje – z mlačno vodo ter vlažilnimi kremami, ki ne mašijo por in ne vsebujejo alkohola, tu in tam pa si privošči tudi naravni piling telesa. Zanj potrebujete le posodico olivnega olja, grobo sol ter limonino lupino – sestavine zmejšajte, da nastane fina pasta. S prsti jo nanesite na kožo ter masirajte v krožnih gibih, nato pa sperite z vodo in nanesite losjon za telo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602