Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj je presenetilo paparace ...

S.P.
09. 08. 2013 15.34
9

Britanska zvezdnica Kelly Brook je znova vrnila udarec in dokazala, da se na očitke, češ da se je zredila, ne ozira. Poglejte, kako je paparace v minulem tednu presenetila v Grčiji.

Priljubljena britanska igralka in manekenka Kelly Brook, ki se ponaša z nazivom ene najbolj zapeljivih zvezdnic na svetu, je v minulem tednu znova dokazala, da se na očitke zlobnih jezikov, češ da se je zredila, ne ozira. Paparaci, ki je po bolečih objavah še zdaleč niso pričakovali sproščene in nasmejane, so jo tokrat ujeli na grški obali, kjer je ponosno razkazovala svoje ženstvene obline, ki pa naj bi bile, kot namigujejo tuji mediji, vse bolj ohlapne.

“Ne, da bi morala shujšati, le nekoliko utrditi bi morala naprimer stegna in boke. Med oblinami ter maščobnimi oblogami je velika razlika,“ so poročali pred kratkim. Prvi udarec je 33-letnica vrnila že pred dobrim tednom dni, ko je na družbeno omrežje Twitter objavila fotografijo, na kateri je njena postava še vedno vitka in utrjena, podnjo pa je zapisala takole: “Pojejte se, sovražniki.“

Prve govorice o težavah s težo pa naj bi sicer sprožil neimenovani vir, ki je Daily Mailu namignil, da se je zvezdnica zapustila po končani romanci s športnikom Thomom Evansom. “V prvem mesecu se je zredila za 5 kilogramov, ki so se povečini nabrali na njenem trebuščku. Tega niti Kelly sama ni pričakovala. A je rezultat, glede na to, da se odpoveduje vse manj slaščicam, pričakovan.“

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602