Vizita.si
Nekoč je bil njen trebušček ohlapnejši.

Novice

Poglejte, kaj je vzbudilo pozornost vseh fotografov!

S.P.
20. 08. 2013 14.32
7

Lara Bingle je znova presenetila s svojo vitko ter kot izklesano postavo. Preverite, kako ji je po dolgem boju z odvečnimi kilogrami končno uspelo shujšati ter utrditi problematične predele.

Že več kot leto dni je minilo, odkar se je avstralska manekenka, podjetnica in modna oblikovalka Lara Bingle podala v boj z odvečnimi kilogrami, rezultati pa se iz meseca v mesec še kar izboljšujejo, poroča otoški tabloid Mail Online. Svetlolaska je bila namreč na ponedeljkovo jutro glavna atrakcija paparacev na obali, ko je tekla po plaži Bondi, med čemer je brezskrbno razkrila nekatere dele svojega vse vitkejšega ter kot izklesanega telesa.

“Nekoč so ji sledili zaradi ohlapnega trebuščka, zdaj pa naslovnice krasijo njene mišice in napeta koža. Raven trebuh ter lepe obline so dokaz, da je shujšala zdravo in počasi, glede na aktiven življenjski stil pa ji bo želeno težo najverjetneje še dolgo uspelo tudi obdržati,“ so jo pohvalili tuji mediji. Kot je 26-letnica pred kratkim povedala za revijo Who, naj bi se težav z maščobnimi oblogami lotila tako, da je za začetek spremenila svojo prehrano. “Odpovedala sem se naprimer testeninam, kruhu, sladki, mastni ter ocvrti hrani, nekaj obrokov pa sem celo nadomestila z bogatimi sadno-zelenjavnimi napitki, ki sem si jih pripravila kar doma,“ je dejala, nakar se je počasi začela navajati še na redno vadbo. “Veliko sem tekla in obiskovala ure pilatesa. Ob urejeni prehrani je bila to zmagovalna kombinacija. Nisem si namreč želela le začasne rešitve, temveč sem popolnoma spremenila svoj način življenja.“

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602