Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj se lahko vidi samo od blizu

S.P.
02. 08. 2013 13.20
6

Britanska igralka Thandie Newton je navdušila paparace, ko se je po Londonu sprehodila brez debelih nanosov ličil. Iz bližnjih posnetkov je namreč razvidno, da se lahko pohvali z brezhibno čisto kožo, ki pa jo neguje čisto preprosto.

Ta britanska lepotica je obraz linije prestižnih izdelkov za nego kože, zato ni čudno, da se lahko Thandie Newton celo navsezgodaj zjutraj pohvali s prečudovitim in brezhibnim obrazom, poroča britanski tabloid Daily Mail. Tako so se obregnili ob bližnje posnetke igralke, najbolj znane po vlogi v filmski uspešnici Misija nemogoče 2, ki so jo paparaci v sredo nenaličeno ujeli med manjšimi opravki v Londonu.

"Thandie se lahko pohvali s popolnoma čisto kožo, na kateri ni niti enega mozoljčka ali gubic, ki bi jih pri njenih 40 že lahko pričakovali. K sreči še obstajajo zvezdnice, ki dokazujejo, da prave lepote ne odlikujejo ličila, temveč pristna naravna podoba," so nad njenim vsakdanjim videzom navdušeni tuji mediji. Polno zaposlena mamica je za revijo HELLO! Magazine pred kratkim povedala, da, kadar gre za nego kože, verjame v rek – manj je več. "Zjutraj ali pred spanjem na svoj obraz ne nanesem nobene vlažilne kreme, temveč ga zgolj splahnem z mlačno vodo, nato pa popivnam z mehko brisačo. Tudi sicer uporabljam samo naravna olja – naprimer olivnega, ki je lahko z nekaj grobe soli odličen domači piling."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602