Vizita.si
image (28)

Novice

Žena slavnega športnika osupnila na plaži

S.P.
05. 07. 2013 15.42
4

Zakonca Decker sta bila tokrat prava paša za oči. Na Havajih sta namreč razkrila svoji izklesani telesi, pravo presenečenje pa je bila prav Jeessie, ki je pokazala zavidanja vreden trebušček. Preverite, kako ga lahko osvojite tudi vi.

Profesionalni ameriški nogometaš Eric Decker in njegova žena Jeessie James, ki se poskuša uveljaviti kot pevka, sta bila v tem tednu glavna havajska atrakcija. Par, ki je več kot očitno v dobri formi, je bil namreč med uživanjem v oceanu prava paša za oči, saj se ju tako mimoidoči kot tudi paparaci kar niso mogli nagledati, poroča britanski tabloid MailOnline. “Kdo bi lahko odvrnil pogled, ko pa sta neprestano razkazovala svoji izklesani in zavidanja vredni telesi,“ so ju pohvalili tuji mediji. “Eric je športnik, zato smo njegovih mišic že vajeni, pravo presenečenje pa je bila 25-letna lepotica, ki je razkrila plosek trebušček ter čvrste in omamne obline.“

Zvezdnica, ki pravi, da je ponosna, da ni tipična suhica, sicer priznava, da ob natrpanem urniku le stežka najde dovolj časa za intenzivno vadbo, vendar pa je zato toliko bolj pozorna na svojo prehrano. Ker verjame, da je zatrjk najpomembnejši obrok dneva, zanj izbira zdrave sestavine, s pomočjo katerih lahko tudi vaš trebušček ostane raven. Čimmanj škodljivih nasičenih maščob boste zaužili naprimer z lanenimi semeni, ki so polna dobrodejnih hranil, k bolj ozkemu pasu pa prispevajo tudi tako, da preprečujejo napenjanje. Nepogrešljiv faktor uspešnega hujšanja je zagotovo tudi urejena prebava. Delovanje prebavnega sistema lahko uredite s pomočjo polnozrnatnih žit, ki so bogat vir energije in vsebujejo veliko vlaknin, ali pa probiotičnim jogurtom, ki spodbuja razmnoževanje dobrih bakterij v črevesju. Ta bo preprečil tudi občutek napihnjenosti. Sicer pa je dobro, če ga zmešate z jagodičjem, kot so borovnice, maline, jagode in robide, saj kemične snovi, ki jim dajejo barvo, v teleso kurijo odvečno maščobo. In nenazadnje je tu še voda. Voda pomaga odplakniti škodljive strupe ter podajša občutek sitosti. Namesto te lahko izberete tudi janežev, metin, ali zeleni čaj, vsekakor pa se izogibajte sladkim gaziranim pijačam.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602