Vizita.si
Anja Polajnar pred enim letom in danes. Že v prvih dveh mesecih je izgubila 15 kilogramov. Še sama ni mogla verjeti.

Novice

Z odvečnimi kilogrami se je borila celo življenje - danes je vse drugače

U.N.
05. 08. 2016 09.04
0

Anja Polajnar se je z odvečnimi kilogrami borila celo življenje. Zbadali so jo že kot otroka v vrtcu. Poskusila je nešteto diet. A 33 kilogramov je izgubila šele, ko je začela slediti navodilom osebnega trenerja Mihe Geršiča. Zbral jih je pod Formulo popolne postave. Z njimi pomaga dolgoročno spremeniti življenjski slog in tako doseči privlačnejše in bolj zdravo telo.

Anja Polajnar pred enim letom in danes. Že v prvih dveh mesecih je izgubila 15 kilogramov. Še sama ni mogla verjeti.
Anja Polajnar pred enim letom in danes. Že v prvih dveh mesecih je izgubila 15 kilogramov. Še sama ni mogla verjeti.FOTO: osebni arhiv
V letu dni ji je uspelo shujšati 33 kilogramov in izgubiti več kot 130 centimetrov. Danes je zaradi tega življenje Anje Polajnar iz Podljubelja povsem drugačno. To, da je zaradi slabe samopodobe izpustila svoj maturantski ples, je le še slab spomin. Kot tudi, da se je, ko je tehtnica kazala več kot 100 kilogramov, zapirala vase in padla v depresijo. "Bila sem tako žalostna ... samo štela sem ure od zjutraj, ko sem se zbudila, kdaj grem lahko spat. Ko so me vabili v družbo, sem vedno rekla, da ne morem, da nimam časa. Resnica pa je bila, da sem se slabo počutila v svoji koži." Poskusila je nešteto diet, a ni nič pomagalo. Nato pa je naletela na spletno stran osebnega trenerja Mihe Geršiča in prebrala o njegovi Formuli popolne postave.

Anja nekoč. Poskusila je nešteto diet, a kilogrami so se le nabirali. Pomagala pa ji je Formula popolne postave. "Jedilnik je bil zelo raznolik. Lahko sem jedla vse. In to se mi je zdelo fajn," pripoveduje. "Držala sem se jedilnika. Kilogrami pa so kopneli."
Anja nekoč. Poskusila je nešteto diet, a kilogrami so se le nabirali. Pomagala pa ji je Formula popolne postave. "Jedilnik je bil zelo raznolik. Lahko sem jedla vse. In to se mi je zdelo fajn," pripoveduje. "Držala sem se jedilnika. Kilogrami pa so kopneli." FOTO: osebni arhiv
Jedla je vse, a kilogrami so kopneli

"Sem si rekla: še to poskusim, potem pa je to to," pripoveduje. "Naročila sem njihov priročnik in moram povedati, da mi je bil super. Jedilnik je bil zelo raznolik. Lahko sem jedla vse. In to se mi je zdelo fajn. Držala sem se jedilnika. Kilogrami pa so kopneli. Nič mi ni bilo jasno," se smeji. "Kako? Jaz jem vse pa hujšam." Najprej je po formuli spremenila prehranjevanje; ker je imela s tem dobro izkušnjo, pa se je odločila, da se z osebnim trenerjem Miho Geršičem, ki je avtor Formule popolne postave, dogovori za sestanek. Želela je začeti še z gibanjem.

"Glede na to, da je imela Anja željo izgubiti približno 25 kilogramov, sem vedel, da morava začeti lepo počasi, postopoma, zato da ne izgubiva motivacije," razloži Geršič, ki je mednarodno certificiran trener, osredotočil pa se je prav na pomoč tistim, ki želijo izgubiti odvečno težo. Pravi, da je pomagal že več kot 10 tisočim, kot je Anja. "Začela sva s klasičnimi krožnimi treningi, ki so pri meni sestavljeni iz petih različnih vaj in vsaka vaja traja po eno minuto. Pred treningom je ogrevanje in na koncu ohlajanje, med treningom pa uporabljamo uteži, elastike, trakove … Čim več pripomočkov, da je trening raznolik in zanimiv." Najprej sta trenirala dvakrat tedensko, nato trikrat.

"Sprva me je bilo vadbe nekoliko strah, ker sem bila fizično v zelo slabi pripravljenosti," pripoveduje Anja. "Kmalu pa nisem več spoznala svojega telesa. Spomnim se, da sem v dveh mesecih izgubila 15 kilogramov, kar je bila res dodatna motivacija za naprej in niti enkrat nisem pomislila, da bi nehala." Miha ji je pomagal spremeniti življenjski slog. "Uspelo mu je celo to, da mi je vsadil v glavo, kako ni vseeno, kdaj jemo in kaj pojemo. Da to ni dieta, ampak način življenja. Iz tedna v teden je bilo lažje. Šport sem celo tako vzljubila, da sem začela sama doma izvajati vadbo TLT (Geršičev program vadbe za delo doma op.a.) iz Formule Popolne Postave in teči. Danes opažam, da se teka veselim kot Forest Gump,” se nasmeji.

Anja danes, ko je s pomočjo osebnega trenerja Mihe Geršiča vzljubila telovadbo. Geršič se je pri svojem delu osredotočil na ljudi, ki želijo izgubiti odvečno težo. Pravi, da je pomagal že več kot 10 tisočim, kot je Anja.
Anja danes, ko je s pomočjo osebnega trenerja Mihe Geršiča vzljubila telovadbo. Geršič se je pri svojem delu osredotočil na ljudi, ki želijo izgubiti odvečno težo. Pravi, da je pomagal že več kot 10 tisočim, kot je Anja.FOTO: POP TV

POSEBNO DARILO ZA BRALCE VIZITE

Če želite odvečne kilograme kot Anja izgubiti tudi vi, vam Miha Geršič TUKAJ ob nakupu njegove Formule popolne postave podarja brezplačno poštnino.

Brez njegove pomoči ne bi zmogla

Po formuli popolne postave Miha in Anja trenirata še danes, ko sta dosegla želeno izgubo telesne teže, saj želita oblikovati še zadnje detajle. "Anja je dosegla svoj prvi cilj, ampak tako kot pri večini varovancev se tekom preobrazbe cilji začnejo spreminjati, ker ljudje dobijo občutek, kaj lahko dosežejo," pove Geršič. "Motivacije je ogromno in potem vidijo tiste malenkosti, ki jih mogoče še motijo, tako da z Anjo zdaj dejansko oblikujeva tiste zadnje detajle. Poskrbela bova, da do poletja doseževa tisto top postavo, tak cilj sva si zadala." Anja odkrito priznava, da sama ne bi zmogla: "Seveda je bilo polno dvomov in vprašanj. Miha je bil res odličen motivator. Stalno mi je bil na razpolago za nasvete. Njemu, njegovi ekipi in njegovi Formuli popolne postave, bom neizmerno hvaležna celo življenje, ker so mi spremenili življenje."

Boljše življenje

Miha je v Formuli popolne postave zbral vse svoje nasvete za telesno preobrazbo. "Program je zasnovan na načelu zdravega in trajnega preoblikovanja telesa. Brez jo-jo učinka. A tudi brez pretiranega odrekanja najljubšim jedem," pripoveduje. Anji je življenje res obrnil na glavo. Kje so časi, ko "so mi govorili, da sem špeh bomba, atomska bomba ..." Prej je bila v začaranem krogu, ko se je mrzlično trudila kilograme izgubiti, ti pa so se samo nabirali.  Bila je obupana in ni vedela, kaj naj naredi, h komu naj se obrne po pomoč. "Nasedala sem raznim reklamam, kupila vse praške, tablete in pripomočke za telovadbo doma, a sem kmalu ugotovila, da s tem ne bo nič. Rezultatov ni bilo." Vpisala se je na fitnes, vztrajala en mesec in obenem stradala. "Mogoče sem izgubila kakšen kilogram, ki pa sem ga zelo hitro dobila nazaj, šlo je za jo-jo efekt." Ko je pred šestimi leti izgubila še fanta, jo je vse skupaj tako močno prizadelo, da je padla v depresijo. Na srečo je ugotovila, da je, če slediš pravilnemu receptu, mogoče izgubiti odvečne kilograme in danes zaradi tega živi bolj polno in srečno življenje.

Sponzorirana objava.

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 580