Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kako je legendarna igralka videti danes!

S.P.
19. 07. 2013 10.30
6

Legendarna igralka Goldie Hawn se lahko pri 68 še vedno pohvali z lepim ter mladostnim izgledom. Prav zato so ji tuji mediji začeli očitati, da bi se naj zatekla k lepotni kirurgiji. So na njenem obrazu res vidne sledi facelifta in botoksa?

Oskarjevka Goldie Hawn, ki se je z uspešnicami Vojak Benjamin, Čez krov, Smrt ji lepo pristoji in Klub vražjih babnic, uveljavila kot legendarna ameriška igralka, bo čez nekaj mesecev praznovala že 68. rojstni dan. Ob tem je jasno, da je za svoja leta še vedno prava lepotica, za kar pravi, da bi naj bila zaslužna predvsem redna telesna vadba in pa zdrava prehrana. A so tuji mediji znova začeli ugibati, ali ni njen mladosten videz v resnici vendarle delo lepotne kirurgije.

“Kot izkušen plastični kirurg sem skorajda trdno prepričan, da si je Goldie nedavno privoščila facelift, njenim polnim ustnicam pa bi pripisal pretirano uporabo botoksa,“ je njihova namigovanja podkrepil tudi dr. Michael Salzhauer, ki pa z zvezdnico nikdar ni imel profesionalnega stika. Povod za obtožbe so bile namreč zgolj fotografije, ki so jih v torek ujeli paparaci, medtem ko se je svetlolaska v družbi neznane prijateljice rekreirala ter sprehajala blizu svojega doma.

In čeprav na zdajšnje opazke še ni odreagirala, pa je v preteklosti za Daily Mail že večkrat zatrdila, da je s svojim naravnim izgledom povsem zadovoljna. “Operacije nikoli ne pripomorejo k temu, da bi se v lastni koži počutili bolje, temveč celo neugodno vplivajo na našo že tako nizko samopodobo. Sicer se rada pohvalim, da sem do danes našla le nekaj sivih las, a me staranja na splošno še zdaleč ni strah. Ta proces bom sprejela takšen kot je in se preprosto sprijaznila, da ne bom večno lepa in mlada. Konec koncev temu ne more ubežati nihče“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602