Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kako je izgubila polovico teže na povsem naraven način!

L.E.
06. 03. 2015 08.04
8

Potem ko jo je privlačen sosed vprašal, ali je noseča, je imela dovolj. Odločila se je, da shujša. A ne tako, da si zmanjša želodec. Odločila se je, da odvečno težo izgubi na povsem naraven način.

Na začetku je razmišljala o operaciji, pripoveduje 23-letna Angležinja iz Suttona Hannah Carter. A ker se jih boji, se je odločila, da bo bolj zdravo telo poskušala doseči po naravni poti. "Lahko bi si vse skupaj olajšala tako, da bi si zmanjšala želodec. Ampak to bi bilo preveč preprosto. Mislim, da je treba bolj vitko postavo doseči tako, da res spremeniš svoje navade. To je bolj dolgoročno."
Izračunala je, da je prej v enem letu pojedla kar 44 kilogramov sladoleda, 728 paketov čipsa in 450 litrov gazirane pijače.

Kaj to pomeni? Medtem ko je imela prej dieto iz gaziranih pijač, čipsa, čokolade, sladoleda in že pripravljenih obrokov, ki jih samo pogreješ v pečici, sedaj uživa samo vodo in nesladkan čaj, njen zajtrk je ovsena kaša z borovnicami, kosilo solata z belim mesom ali tunino, večerja polnozrnat riž z zelenjavo in koščki belega mesa piščanca ali purana. Zaradi takšnega prehranjevanja in rednega teka ter dvigovanja uteži ima danes 66 kilogramov, imela jih je 133.

Cilj: želim se prepoloviti

"Nisem imela nobene samozavesti, o sebi sem mislila vse najslabše," pripoveduje mlada računovodkinja. "Ko sem se lotila hujšanja, sem si rekla, da se želim prepoloviti. Ampak resnično sem verjela, da to lahko storim šele, ko sem dosegla približno 90 kilogramov. Ko sedaj gledam nazaj, mislim, da se včasih nisem niti čisto zavedala, kako debela sem postala. Še vedno ne morem verjeti, da sem izgubila toliko kilogramov. Ko stopim v trgovino in mi je prav konfekcijska številka 38, se še vedno kar tresem od veselja. Še vedno imam kar nekaj odvečne kože, ampak nanjo gledam kot na dokaz, kaj sem dosegla."

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 631