Vizita.si
Shakira, ki je vedno pridno skrbela za zdravo telo, je 5 tednov po porodu že spet povsem vitka.

Novice

Poglejte, kako je videti samo 5 tednov po porodu

L.E.
01. 03. 2013 15.22
5

Konec januarja sta se Shakira in njen partner, nogometaš Gerard Piqué, razveselila rojstva zdravega sinčka Milana. 5 tednov zatem pa se je pevka že pojavila v javnosti v povsem tesnih kavbojkah.

Shakira, ki je vedno pridno skrbela za zdravo telo, je 5 tednov po porodu že spet povsem vitka.
Shakira, ki je vedno pridno skrbela za zdravo telo, je 5 tednov po porodu že spet povsem vitka.FOTO: Fame

Zvezdnice so še posebej znane po tem, da po porodu vsako odvečno težo izgubijo neverjetno hitro. Mediji se pravzaprav pogosto šalijo, da že iz porodnišnice stopijo s povsem ravnim trebuhom. Medtem ko nekatere, kot sta Jessica Simpson ali Hilary Duff, le priznajo, da so se prihoda novorojenčka razveselile, vendar imajo neverjetne težave s kilogrami, Shakira glede na zadnje fotografije nedvomno spada v prvo skupino, v skupino žensk, ki po rojstvu otroka s kakršnimi koli maščobnimi blazinicami nimajo nikakršnih težav. Pri tem ne gre le za vzdrževanje privlačnega videza. Odvečna teža ogroža zdravje in mnogim ženskam se začne nabirati ravno po tem, ko začnejo rojevati.

Toda, kaj je ponavadi razlika med ženskami, ki po porodu nimajo težav z odvečno težo, in tistimi, ki jih imajo? Shakira je denimo že pred nosečnostjo skrbela za lepo postavo. Redno je telovadila z osebno trenerko Tracy Anderson, uživala je zdravo prehrano. “Želite biti vitki in imeti lepo telo?“ je pred nekaj leti povedala britanskemu Telegraphu. “Potem morate redno telovaditi in se določeni hrani odreči. V življenju ne morete ničesar doseči brez nekaj odrekanja.“ Zaupala jim je tudi, da njeno prehrano večinoma sestavljajo ribe in sveža zelenjava ter da še posebej pazi, da se odreka škodljivim nasičenim maščobam. Ko je nato 36-letna pevka zanosila, se med samo nosečnostjo ni zredila bolj, kot je to njen otrok potreboval. Posledično po njegovem rojstvu ni potrebovala veliko časa, da je spet postala vitka. Njeno telo med nosečnostjo preprosto ni pridobilo kilogramov, ki ne bi bili povezani z razvojem ploda. Ko je tega povila, je torej večino teže, ki jo je pridobila, že izgubila.

Da bi shujšala, se ji tako ni bilo treba veliko truditi. Poleg tega v zadnjem mesecu vsekakor ne moremo reči, da je bila zaposlena samo z doseganjem vitkosti. Ni namreč le skrbela za novorojenčka, temveč je s partnerjem nesebično organizirala tako imenovano Svetovno obdarovanje dojenčkov. Vse svoje oboževalce je ob rojstvu svojega sina pozvala, da darujejo v sklad, s katerim bo Unicef lahko pomagal številnim otrokom v stiski. Zbiranje denarja je bilo več kot uspešno. “Vam se lahko zahvalimo, da bo več kot 80 tisoč otrok cepljenih proti otroški paralizi,“ je zapisala na svoji spletni strani. “Razdeliti bo mogoče več kot 200 tisoč rehidracijskih praškov in 3,8 tone zdrave hrane, ki bo veliko otrok rešila pred akutno podhranjenostjo.“ To je po njenih besedah le nekaj od kopice stvari, ki jih bo dobrodelna organizacija lahko kupila z zbranim denarjem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587