Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kakšna je 'popolna' zvezdnica v resnici!

S.P.
09. 09. 2013 15.42
15

Tuji mediji so se obregnili ob zadnje fotografije Kate Moss, ki je v minulem tednu presenetila z naravnim videzom. Kakšna se vam zdi nenaličena in nekoliko manj urejena zvezdnica?

Čeprav Kate Moss še danes velja za enega najbolj uspešnih supermodelov na svetu, otoški tabloid Mail Online poroča, da videz 39-letnice (kadar ni naličena in urejena) ni ravno tako brezhiben, kot bi pričakovali. S tem se je obregnil ob njene zadnje fotografije, ki so jih na italijanski obali v nedeljo ujeli paparaci. “Tukaj je dokaz, da je tudi ona samo človek z občasno mastnimi lasmi, temnimi podočnjaki, neelastično kožo ter gubami,“ so ji očitali tuji mediji.

“Skratka: stara se, kar se predvsem na njenem obrazu vse bolj pozna.“ A jih je po drugi strani presenetilo, v kako dobri formi je njena vitka postava. Še pred nekaj tedni so namreč v javnosti krožila namigovanja, da naj bi se svetlolaska borila z nekaj odvečnimi kilogramčki, zdaj pa je v kratkih hlačah znova razkrila svoja čvrsta in mladostna stegna. Kot pravi, je njeno izklesano telo rezultat zdrave uravnotežene prehrane ter redne vadbe. Vsaj štirikrat na teden se napoti v telovadnico ali pa teče v naravi, saj meni, da je tek ena najbolj intenzivnih karido vadb na svetu. Pospeši namreč srčni utrip, s tem pa učinkovito porablja odvečno energijo in topi maščobne celice. Zelo rada ima tudi trening z utežmi ter jogo.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602