Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kakšna je 'popolna' zvezdnica v resnici!

S.P.
09. 08. 2013 08.07
14

Tuji mediji so se obregnili ob bližnje posnetke nenaličene Nicole Richie, ki dom le redko zapusti takšna. Kaj porečete na naraven videz slavne igralke in modne oblikovalke?

Ameriška igralka in modna oblikovalka Nicole Richie je, že vse odkar sta z njeno nekdaj najboljšo prijateljico Paris Hilton nastopili v resničnostnem šovu Preprosto življenje, znana po tem, da veliko da na svoj videz in da doma skorajda nikoli ne zapusti nenaličena ali neurejena. Zato so paparaci na sredino popoldne, ko se je 31-letnica mudila v New Yorku, hitro zgrabili redko ponujeno priložnost, ter na objektiv ujeli nekaj bližnjih posnetkov njenega naravnega obraza.

Kot je poročal otoški tabloid Mail Online, je iz omenjenih fotografij razvidno, da zvezdnica v vsakdanjem življenju vendarle ni tako 'popolna', kot bi pričakovali, ter da se njen videz v resnici nič kaj dosti ne razlikuje od videza povsem običajnih deklet, ki so se medtem sprehajala po prestolnici. “Če se okrog nje ne bi zbrala gruča paparacov, ji mimoidoči najverjetneje sploh ne bi namenjali pretirane pozornosti, saj se je hitro zlila z okolico. Vidite, tudi ona ima mastne lase ter temne podočnjake,“ so ji očitali tuji mediji. Moramo pa priznati, da se lahko svetlolaska pohvali z lepo in čisto kožo, na kateri ni niti enega samega mozoljčka, za kar se ima zahvaliti pravilni negi obraza. Kadar je doma, namreč svoji koži večkrat pusti dihati, ter jo temeljito očisti tako zjutraj kot tudi preden se odpravi spat, občasno pa si privošči tudi piling in hranilno masko za obraz.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602