Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, koliko teže je pridobila v šestih letih!

L.E.
24. 03. 2012 06.17
5

Ne le da ni več okostnjak, Nicole Richie se lahko danes pohvali s pravimi oblinami. Mamica dveh otrok zagotovo privlači samo še občudujoče poglede.

Pred šestimi leti je Nicole Richie svet šokirala s postavo, na kateri so bile vidne samo kosti. Oblin ni bilo na spregled in mnoge je zaskrbelo, da je zvezdnica resničnostnega šova zbolela za motnjami hranjenja. Posvojenka slavnega Lionela Richieja je tedaj o svojih težavah s težo spregovorila tudi javno. V reviji Vanity Fair je jasno dejala, da tudi sama misli, da je presuha, zato nikakor ne želi, da bi jo mlada dekleta opazovala in si jo postavila za zgled. “Vem, da sem presuha,“ je dejala. “Zadnje, kar si želim, je, da bi me videla mlada dekleta in si me postavila za zgled. Toda vem, da se bo zgodilo ravno to, zato si zares želim pridobiti več kilogramov. S svojim sedanjim videzom sploh nisem zadovoljna.“

Zanikala je tudi, da bi bila shirana zaradi prekomernega hujšanja. Trdila je, da ne more jesti, ker se je razšla s svojim fantom. “Najino razmerje se je končalo zelo stresno,“ je dejala. “Kadar mi je hudo, pa me to začne kar razžirati. Povsem izgubim apetit in shujšam, četudi se silim jesti. Poskušala sem celo uživati več nezdrave hrane, toda tudi to ni delovalo, zato sem poiskala pomoč zdravnika in nutricionista.“ Njeno današnje telo je dokaz, da sta ji sčasoma lahko pomagala. Četudi je težo pridobivala le počasi, je njena sedanja postava res športna in zdrava. Mišice so napete, nikjer ni celulita, trebušček je raven. Na pravih mestih ne manjkajo niti obline.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 623