Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte si najzanimivejše trebuščke te pomladi!

L.E.
13. 05. 2013 08.24
0

To pomlad se lahko tako kot navadne smrtnice tudi zvezdnice pohvalijo z zelo različnimi trebuščki. Nekatere so se očitno dolgo in pridno potile v telovadnici, druge so si morda privoščile kakšen posladek preveč.

Fotogalerija: trebuščki

Naš življenjski slog se zelo hitro pozna ravno na trebuhu. Ta takoj odkrije, ali uživate hrano, ki je zdrava, ter z njo ne pretiravate, ali redno telovadite, ali imate navade, ki so primerne ali neprimerne. Tako ni le pri navadnih smrtnikih, temveč tudi pri vseh, ki se kopajo v soju žarometov. V fotogaleriji vam predstavljamo najzanimivejše zvezdniške trebuščke te pomladi, spodaj pa vam ponujamo več nasvetov, kako lahko svojega spremenite v čim lepšega do poletja tudi vi. Skrivnosti ni, treba je le nekaj zagnanosti.

Kako do lepšega trebuščka?

Če se trenutno ne morete pohvaliti s trebuščkom, ki bi bil raven, so vaše trebušne mišice verjetno prekrite z nekaj maščobnimi blazinicami, ki jih bo treba izgubiti. To je koristno tudi za vaše zdravje, saj preveč maščobe zmanjšuje učinkovito delovanje telesa in lahko sčasoma vodi v različna zelo resna bolezenska stanja. Da bi to preprečili, se morate redno lotevati kardio vadbe; da bi, ko izgubite odvečne naslage, razkrili čim lepše mišice, pa morate hkrati delati še vaje za moč. Na koncu se ne pozabite raztegniti. Poleg tega se bo treba tudi pravilno prehranjevati. To pomeni, da dnevno ne zaužijete več energije, kot je potrebujete, ter da je več zaužijete v prvem delu dneva. Posegajte po obilici zelenjave in sadja, po polnozrnatih izdelkih, manj mastnih mlečnih, po stročnicah, pustem mesu in oreških. Izbire je veliko, pozabite le na predelana živila z veliko škroba, sladkorja in nasičenih maščob. Rezultat bo viden hitreje, kot si mislite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602