Vizita.si
"Takrat se je lahko pohvalila z omamnimi oblinami, čvrstimi stegni ter lepo izklesanim trebuščkom, zdaj pa izpod njene kože molijo le še kosti."

Novice

Pojavile so se nove skrb vzbujajoče fotografije

S.P.
21. 06. 2013 14.04
13

40-letni Brandi Glanville, ki se je lahko pohvalila z enim najlepših zvezdniških teles, so tuji mediji začeli očitati skrb vzbujajočo spremembo. Njena nekoč čvrsta stegna so namreč vse bolj krhka, iz bokov pa molijo le še kosti. Je zvezdnica pretiravala s hujšanjem?

"Takrat se je lahko pohvalila z omamnimi oblinami, čvrstimi stegni ter lepo izklesanim trebuščkom, zdaj pa izpod njene kože molijo le še kosti."
"Takrat se je lahko pohvalila z omamnimi oblinami, čvrstimi stegni ter lepo izklesanim trebuščkom, zdaj pa izpod njene kože molijo le še kosti."FOTO: YouTube

Nekdanja ameriška manekenka Brandi Glanville, ki je najbolj poznana predvsem po sodelovanju v resničnostnem šovu Prave gospodinje z Beverly Hillsa, že dlje časa skuša dokazati, da je boljša od svoje tekmice – ameriške pevke LeAnn Rimes, zaradi katere jo je v letu 2009 zapustil njen tedanji mož Eddie Cibrian. Od takrat je prestala več lepotnih posegov, drži se stroge diete, ves svoj prosti čas pa nameni intenzivni telesni vadbi, da bi bila videti kar najbolje.

A tuji mediji opozarjajo, da bi 40-letnica utegnila kaj kmalu, če že ni, skreniti s prave poti. “Še pred kratkim smo poročali o njeni brezhibni, zavidanja vredni postavi, ki si jo je čez zimo izoblikovala za zdajšnje poletje, a se je situacija hitro in popolnoma spremenila. Takrat se je lahko pohvalila z omamnimi oblinami, čvrstimi stegni ter lepo izklesanim trebuščkom, zdaj pa izpod njene kože molijo le še kosti,“ se je ob njene zadnje fotografije, na katerih se v kopalkah zabava na obali Malibuja, obregnil Daily. Že v preteklosti, ko je svetlolaska v pičlih nekaj mesecih izgubila večino telesne teže, so ji mnogi očitali, da hujšanje na tako hiter način morda ni ravno prava, niti zdrava izbira, a je vztrajno odgovarjala, da ji telovadba in zdrava prehrana ne moreta škoditi. A je bilo tudi do 5 tedenskih obiskov telovadnice zanjo vendarle očitno malce preveč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602