Vizita.si
image (28)

Novice

Pojavile so se nove skrb vzbujajoče fotografije

L.E.
13. 05. 2013 13.43
5

Poskušala se je skriti, vendar so jo paparaci vseeno ujeli. Potem ko je zatrjevala, da ne bo šla nikoli več pod nož, saj naj bi ji plastične operacije uničile življenje, je zdaj vse osupnila z obrazom polnim brazgotin.

Še konec marca je bila Alicia Douvall obraz britanske medijske kampanje, ki je javnosti poskušala prikazati slabe strani čedalje bolj priljubljene plastične kirurgije. Takrat je mamica dveh otrok vse osupnila s priznanjem, da je stara komaj 34 let prestala 71 plastičnih operacij, od spremembe nosu do krajšanja prstov na nogah. A komaj dva meseca kasneje je Alicia javnost presenetila še bolj. Potem ko je tožila, da ji je toliko obiskov pri plastičnem kirurgu prineslo samo veliko gorja, so jo paparaci nedavno ujeli z obrazom, ki jasno kaže posledice še enega posega.

Alicia je imela komaj 17 let, ko je prestala svojo prvo operacijo, od takrat ni opravila le 71 drugih, prestala je celo 260 kozmetičnih posegov. A pove, da je vse skupaj ni osrečilo. “Ko gledam svoje stare fotografije, se danes po nešteto urah psihoterapije zavedam, da sem bila že takrat zelo privlačna. Želim si, da bi zdravnik, ki me je operiral, ko sem bila še najstnica, takrat dejal, da ni z mojim videzom nič narobe in me poslal domov. Vse moje posege so opravili odlični kirurgi, toda to moje samopodobe ni izboljšalo. Poleg tega svoj obraz že težko premikam, skozi nos že ne morem več dobro dihati.“ Pred dvema mesecema je pojasnila, da ji veliko bolj kot plastična kirurgija k boljšemu počutju pomaga psihoterapija, zaradi katere je spoznala, da noben poseg ne bo izboljšal njene samopodobe, če za to ne bo poskrbela sama. Kaj se je torej zgodilo, da so se na njenem obrazu spet pokazale posledice prestane operacije?

Ko so se novinarji pozanimali, kaj se dogaja, so izvedeli, da je Alicia očitno vseeno še vedno na pravi poti. “Moji vsadki v nosu, ličnicah in vekah so mi začeli povzročati težave, zato sem jih morala odstraniti,“ je povedala za Daily Mail. Poleg tega je še enkrat zatrdila, da sicer ne misli prestati niti enega lepotnega posega več. Toda škodo, ki si jo je povzročila, mora vseeno popravljati.

Kaj je Alicia Douvall o svoji zasvojenosti s plastično kirurgijo povedala marca, si preberite tukaj. Med drugim je odkrila, kako zaradi svoje obsedenosti ni šla niti enkrat na počitnice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602