Vizita.si
image (28)

Novice

Pri 60 letih rodila dvojčka

S.C.
22. 12. 2011 09.50
2

Lauren v želji, da ne bi zamudila odraščanja svojih treh otrok, vsak dan poje goro prehranskih dodatkov, vitaminov in zdravil. Vas zanima, zakaj?

Lauren Cohen je svojega sedanjega partnerja, kar 20 let mlajšega Franka, spoznala leta 2002. “Nikoli si nisem mislil, da bi se lahko zaljubil v starejšo žensko,“ pravi Frank. A ljubezen ne pozna meja in Lauren je danes srečnejša kot kadar koli. Glavni razlog se skriva v njunih treh otrocih. “Skrbelo me je, da bi mož po moji smrti ostal sam, zato sem mu želela podariti največ kar lahko. Otroka.“ Tako mu je pri svojih 59 letih s pomočjo umetne oploditve rodila hčer Raquel, leto pozneje pa še dvojčka Gregoryja in Giselle.

Danes je Lauren pripravljena storiti vse, da bi ostala čim dlje zdrava vitalna in predvsem živa, da bi bila priča odraščanju svojih otrok: “Sama sem mamo izgubila v osnovni šoli in dobro vem, kako boleča preizkušnja je to, zato želim preprečiti, da bi moji otroci doživeli isto,“ pravi in doda: “Prepričana sem, da bom še dolgo živela in videla svoje otroke odrasti.

Tako je čez noč popolnoma spremenila svoj življenjski slog in postala praktično odvisna od zdrave prehrane, pilatesa in predvsem od prehranskih dopolnil. Večinoma gre za antioksidante ter vitamine, ki jo varujejo pred rakom in osteoporozo. Zdravje živčnega sistema ohranja z vitaminom E, vitamin C gradi njen imunski sistem, kalcij jemlje za močne kosti, dnevni odmerek ribjega olja pa ščiti njene sklepe pred artritisom.

A tukaj se še zdaleč ne konča. Na njenem dolgem seznamu je tudi vsestranski aspirin, ki jo brani pred srčnim napadom in kapjo, betakaroten pa naj bi dobro vplival na njeno srce. Za piko na i vzame še mešanico vitaminov in mineralov, da nadomesti pomanjkanje katerega koli drugega vitamina ali minerala. “Vzamem 98 tablet na teden v upanju, da bom dovolj dolgo živela, da vidim svoje otroke odrasti.

Toda kljub vsem prizadevanjem in neomajni doslednosti je Lauren januarja doživela srčni napad, ki jo je skoraj stal življenja: „Bilo je grozno, a na srečo sem takoj prepoznala znake, saj se mi je nekaj podobnega zgodilo pred 11 leti.

Pri svojih 65 letih in treh majhnih otrocih sicer res izgleda zdrava, vitalna in polna energije, toda pretiravanje v nobenem primeru ne prinaša pozitivnih rezultatov. S tem se strinja tudi njena najstarejša hči iz prejšnjega zakona, ki je nad drastičnimi spremembami življenjskega sloga svoje matere ogorčena in zaradi tega se je njun odnos močno skrhal. To je Lauren zelo prizadelo, a od svojih odločitev ne odstopa in je trdno odločena, da izpolni svoje sanje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587