Vizita.si
image (28)

Novice

Pokazala je seksi trebušček

S.P.
24. 08. 2012 14.06
6

Billie Faiers, zvezdnica resničnostne serije TOWIE, je bila v začetku leta deležna številnih kritik na račun svoje teže. Tokrat pa je vrnila udarec in javnosti pokazala svoj lepo oblikovan trebušček.

Zvezdnica, ki se je v resničnostni seriji TOWIE že dolgo borila z odvečnimi kilogrami, danes s svojimi oblinami buri moško domišljijo. Na Twitterju je namreč objavila fotografijo svoje brezhibne postave, saj je s trdim delom izgubila skoraj štiri kilograme.

V začetku leta je bila zaradi svoje teže tarča posmeha številnih kritikov, zato se je odločila, da bo vrnila udarec in obenem storila nekaj zase. Že isti teden je namreč najela osebnega trenerja in se 3-krat na teden pridno potila v telovadnici. ''Na tekalni stezi sem tekla vsaj pol ure na dan, veliko pa sem delala tudi na moči in utrjevanju telesa,'' je povedala Billie, ki je z rezultatom več kot zadovoljna. ''Zdaj sem veliko bolj samozavestna glede svojega telesa. Vsekakor sem bolj utrjena, maščobne obloge pa sem uspela izgubiti točno tam, kjer sem želala.''

Za razliko od številnih zvezdnikov sama ni pristaš hitrega in neučinkovitega hujšanja s pomočjo raznih tablet in bizarnih diet. Do želene teže je ob redni telovadbi prišla predvsem z zdravim načinom prehranjevanja. ''Bilo mi je v pravo olajšanje, ko mi je osebni trener povedal, da lahko še vedno uživam hrano, ki vsebuje maščobe in ogljikove hidrate, a jo moram le omejiti in pravilno razporediti. Zaradi prevelikega odrekanja bi namreč lahko bili rezultati celo nasprotni od želenih,'' je pojasnila.

Kaže, da je njen recept do želene teže več kot učinkovit, saj je s svojimi zapeljivimi oblinami popolnoma obnorela svet. Zaveda se, da ne spada v kategorijo suhic, a ji veliko bolj laska primerjava s postavami zvezdnic, kot sta Kim Kardashian in Kelly Brook, kar si jemlje kot veliko čast.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587