Vizita.si
image (28)

Novice

Ponosno pokaže malo močnejše noge

L.E.
27. 05. 2012 14.08
36

Zvezda Čarlijevih angelčkov pravi, da je v svojih tridesetih končno odkrila, kaj pomeni biti popolnoma zadovoljen v svoji koži. Noge samozavestno pokaže celo na poti v trgovino.

Minka Kelly paparace očara celo na poti v trgovino. Čeprav ni niti naličena, pozornost privlači s krilom, ki skoraj popolnoma razkriva njene noge. Zvezda Čarlijevih angelčkov pravi, da je, potem ko je dopolnila trideset let, končno odkrila, kaj pomeni biti zadovoljen sam s seboj. “Samozavestna sem. V svoji koži se dobro počutim. Sprejela sem svoje napake. In moram reči, da je zelo dober občutek biti pomirjen sam s seboj. Dvajseta leta so bila po drugi strani prav moreča. Takrat sem morala ugotoviti toliko stvari,“ razlaga.

31-letnica trdi, da nikoli prav ne hujša niti se ne drži kakršnih koli diet. Neumno se ji zdi, da bi čas zapravljala s štetjem kalorij. “Če si ne dovoliš niti, da si vzameš tisto, kar si res želiš – še posebej, če je to kaj tako preprostega, kot je hrana – boš prej ali pozneje manj zdrav. Sama poskušam živeti uravnoteženo. Za zajtrk denimo pojem jajca ali ovseno kašo, za kosilo solatni krožnik, za večerjo ribo z zelenjavo – toda vsake toliko en obrok zamenjam tudi s hamburgerjem in krompirčkom.“ Včasih se pač malo razvaja. Pomembno je, da se sicer prehranjuje pravilno. “Zdi se mi, da večerje ni konec, dokler si ne privoščim posladka. Toda raje bom pojedla malo rezino prave čokoladne torte kot pa kup piškotov brez sladkorja. Nikoli ne pretiravam.“ Poleg tega redno telovadi, saj se tako počuti veliko bolje. Na tehtnico pa ne stopi. Saj sama ve, da se ni zredila, če so ji njena oblačila še vedno prav. “Seveda so dnevi, ko se počutim slabše. Toda ko se to zgodi, se do sebe obnašam tako, kot bi se do svoje najboljše prijateljice. Kaj to pomeni? Sama imam svoje prijatelje rada zaradi tega, kar so. Ne osredotočam se na njihove napake.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587