Vizita.si
image (28)

Novice

Tole pa je raven trebušček!

S.C.
08. 07. 2012 11.11
13

Vitko telo, raven trebušček, noge brez celulita. Marsikdo ob pogledu na prečudovito postavo Kimberley Garner občudujoče zavzdihne, spet drugi menijo, da je preveč suhljata. A zvezdnica se na zlobne komentarje ne ozira.

Ko je zvezdnica resničnostnega šova Made in Chelesa 22-letna Kimberley Garner iz okolice Londona na Twitterju objavila, da uživa v omamnem okusu najljubšega sladoleda, ji skoraj ne bi verjeli. Ko so namreč ravno te dni v javnost pricurljale fotografije z njenega dopusta na Ibizi, je ob pogledu na njeno prečudovito postavo marsikomu vzelo sapo. Na teleščku bogate dedinje ni zaznati niti grama maščobe, trebušček ima popolnoma raven pa tudi o celulitu ni ne duha ne sluha, zato se zdi, da za kakršne koli slaščice še slišala ni. Vendar, kot je priznala, sladoled obožuje in se mu kljub temu, da sicer za svojo postavo redno skrbi, ne namerava odpovedati. Raje se vzdrži pri kruhu in mastnih prigrizkih, vitko linijo pa vzdržuje predvsem z velikimi količinami sadja in zelenjave. Še posebej v vročih dneh prisega na vodo, ki jo ne samo najbolj odžeja, ampak ji daje tudi občutek sitosti. Za mišice, boljšo kondicijo in dobro počutje skrbi z redno rekreacijo, pravi pa tudi, da se lahko zahvali dobrim genom in hitri presnovi. Marsikdo ji sicer očita, da je preveč suhljata, vendar se na zlobne komentarje ne ozira. Vsak je namreč svojega telesa 'kipar'.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587