Vizita.si
Poroka redi, pravi zadnja raziskava. Kar 63 odstotkov poročenih je bolj nagnjenih k debelosti kot tisti, ki še hodijo na zmenke.

Novice

Poroka redi!

K.B.
27. 08. 2009 10.26
0

Zadnja raziskava kaže, da poroka ni dobra za vašo linijo. Poročeni so namreč dvakrat bolj nagnjeni k debelosti kot samski, ki še hodijo na zmenke.

Poroka redi, pravi zadnja raziskava. Kar 63 odstotkov poročenih je bolj nagnjenih k debelosti kot tisti, ki še hodijo na zmenke.
Poroka redi, pravi zadnja raziskava. Kar 63 odstotkov poročenih je bolj nagnjenih k debelosti kot tisti, ki še hodijo na zmenke.FOTO: iStockphoto

Ponovno pomerite svojo poročno obleko, ki visi zaprašena v omari in preverite, ali je res!

Študija Univerze v Severni Karolini je namreč pokazala, da je kar 63 odstotkov poročenih nagnjenih k debelosti. Poleg tega so ugotovili, da so k prekomerni teži nagnjene tudi mlade ženske, ki se zgodaj vselijo k svojemu partnerju. In kaj je razlog?

Ljubezen gre skozi želodec

Kot pravijo znanstveniki, ljudje v lagodnem zakonskem življenju pogosto začnejo jesti bolj redno in telovadijo manj. Poleg tega pa, da bi osvojili in očarali partnerja na zmenku, ni več nenehno treba paziti na svojo postavo. Kljub temu pa znanstveniki opozarjajo, da je to lahko težava predvsem, ko se par odloči za otroke. Izredno pomembno je namreč, da so starši otrokom dober zgled tudi pri prehranjevanju in jim tako privzgojijo zdrave prehranjevalne navade. Te bo večina otrok ohranila skozi vse svoje življenje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587