Vizita.si
image (28)

Novice

Poslavlja se najbolj zaželena zadnjica na svetu

S.P.
31. 08. 2012 14.33
29

Temnolaska, ki slovi po svoji sočni zadnjici, je le podlegla mnogim kritikam na račun svoje postave. Zaradi novega sramotnega pripetljaja se je namreč odločila, da se bo dokončno poslovila od svoje največje telesne prednosti.

Kim Kardashian, ki je bolj kot po svojem posnetku seksa znana le še po svoji obilni zadnjici, je svoje zveste oboževalce šokirala z novico, da se bo od te navsezadnje le poslovila. Že dalj časa naj bi bila namreč nezadovoljna s proporcijami svojega telesa, saj se zaradi prevelikega obsega zadnje plati že s težavo stlači v nekatera najljubša oblačila.

Za piko na i pa je dokončno poskrbelo še osramoščenje, ki ga je doživela pred svojim sedanjim partnerjem Kanye Westom. Slavni raper naj bi namreč posebej zanjo prilagodil celotno kolekcijo nedavno izdanih oblačil, a so se stvari zapletle, ko je Kim ugotovila, da se ne more stlačiti v niti eno izmed izbranih kreacij. 'Videlo se je, da jo je močno sram, saj se zaradi preobilne zadnjice ni mogla stlačiti v nobeno konfekcijsko številko,' je povedal bližnji vir.

Splet dogodkov je očitno močno vplival na njeno samopodobo, saj se je nazadnje le odločila, da bo drastično zmanjšala obseg svoje sicer največje telesne prednosti. Že isti teden se je namreč nemudoma odpravila v telovadnico, kjer se vsak dan močno trudi, da bi dosegla kar najbolj opazne rezultate. Shujšati poskuša s pomočjo pilatesa in čeprav ji želimo, da si povrne vso izgubljeno samozavest, obenem upamo, da ne bo zašla predaleč in uničila tisto, kar ji mnogi še kako zavidamo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587