Vizita.si
image (28)

Novice

Ženo nogometaša ujeli na laži?

L.E.
28. 03. 2013 10.21
17

Potem ko je Abbey Crouch odločno zanikala, da bi si kadar koli povečala ustnice, so britanski mediji objavili fotografije, na katerih lepotno kliniko zapušča s takšnimi ustnicami, ki spet delujejo povečane.

Ustnice Abbey Crouch, žene angleškega nogometaša Petra Croucha, prahu ne dvigujejo prvič. In morda ga niti ne bi dvigovale, če 27-letna manekenka ne bi vedno znova zanikala, da bi si ustnice kakor koli popravila. Britanski mediji so v preteklosti že objavili fotografije, ki so dokazovale nasprotno, zdaj pa so jo paparaci spet ujeli pred lepotno kliniko.

Ker na fotografijah njene ustnice včasih vsekakor delujejo bolj ali manj povečane, so se pojavila namigovanja, da uporablja polnila. Teh je več vrst, vsem pa je skupno, da njihov učinek po določenem času izgine. Tako je mogoče, da je Abbey včasih videti, kot bi imela večje ustnice, in drugič, kot bi se te zmanjšale. Nedavno so jo paparaci spet ujeli, ko je zapuščala estetsko kliniko, dodaten plaz sumničenj je sprožila, ker si je, ko je ugotovila, da jo fotografirajo, z roko zakrila ustnice. Toda te so paparaci le ujeli v objektiv, ko je manekenka prejela klic, na katerega je morala odgovoriti. Fotografije, ki so nastale, so po mnenju britanskih medijev spet dokaz, da si je dala ustnice povečati. Daily Mail je kliniko tudi poklical, vendar niso želeli razkriti, zakaj je bila Abbey pri njih. Povedali so le, da je bila pri njih pacientka že v preteklosti, in sicer naj bi si dala takrat poravnati zobe.

Je pa žena nogometaša, ki dela tudi kot voditeljica, nekoč pokazala, da ima zelo dober smisel za humor. Na Twitterju je objavila fotografijo, na kateri si je z ličili močno povečala ustnice ter zapisala: prisežem, da si jih nisem dala povečati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602