Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnico lepotna operacija skoraj stala življenja

S.P.
17. 09. 2012 08.10
3

Zvezda ameriškega resničnostnega šova je šla po stopinjah že mnogih zvezdnic in se odločila za lepotne popravke svojega telesa. Po toči zvoniti je seveda prepozno, a danes svojo odločitev močno obžaluje.

Renee Graziano, diva resničnostnega šova 'Mob Wives', je na lastni koži izkusila tveganje, ki ga prinašajo lepotni posegi. Kljub temu da je poiskala enega izmed najboljših plastičnih kirurgov in za operacijo odštela kar 30.000 ameriških dolarjev, pa so se njene sanje o lepi postavi kmalu spreobrnile v pravo nočno moro.

'Odločila sem se za dvig celega telesa, vključno s popravki trebuha in oblikovanjem ritnic, zato so me morali prerezati okrog celotnega obsega pasu. Ko sem se po naporni operaciji želela le malo pretegniti, pa sem se nekako zopet raztrgala, kar se ob dobro opravljenem delu ne bi smelo zgoditi. Naenkrat sem okrog sebe zagledala mlako krvi,' se spomija ponesrečene operacije. K velikemu razočaranju pa so pripomogli tudi slabi rezultati, saj je bila njena postava popolnoma iznakažena. 'Že med okrevanjem sem opazila, da je v mojem hrbtu nastala velika luknja, zato sem bila prisiljena v nov poseg, ki bi popravil katastrofalno škodo,' je pojasnila. Odločila se je za drugega, posebej specializiranega kirurga, ki je glede na okoliščine opravil izjemno delo.

'Vsi so mi govorili, naj tega ne storim, pa nisem poslušala. Čeprav sem preživljala pravo nočno moro, sem se le uspela nekako pomiriti in se sprijazniti z okoliščinami. Vsak dan znova razmišljam o dejstvu, da se iz napak vendarle učimo,' trdi Renee, ki pa je nedavno od prvotnega kirurga dr. Andrewa Klappeja prejela še zadnji udarec. Ta jo namreč zaradi javnega blatenja njegovega imena toži za kar 77 milijonov ameriških dolarjev.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587