Vizita.si
image (28)

Novice

Pravijo, da bi morala shujšati

K.P.
13. 07. 2012 17.29
31

Glasbenica je razgalila svoje obline in razdelila ameriško javnost. Medtem ko se njena postava nekaterim zdi privlačna, pa drugi menijo, da bi lahko izgubila kak kilogram.

28-letna glasbenica in nekdanja članica skupine Danity Kane Aubrey O'Day je znova odvrgla oblačila in objavila svoje fotografije, na katerih pozira v roza in zlatih bikini kopalkah. Zvezdnica na fotografijah deluje zelo samozavestno in priznati ji gre, da izgleda odlično, a vsak, ki spremlja resničnostni šov All About Aubrey, ve, da je svetlolaska, ki se je leta 2009 nastavila tudi Playboyevim fotografom, nemalokrat tudi nesigurna glede svoje postave. Ko ji je njeno nihajočo telesno težo v omenjenemu šovu očital koreograf Gil Duldulao, rekoč, da bi morala izgubiti od 5 do 7 kilogramov, se je Aubrey zlomila. "Počutim se debelo in to mi ni všeč,“ je dejala. V času diete in nizkokaloričnega prehranjevanja je prisegala na piščančje meso in brokoli, vsak dan pa je tudi veliko tekla, zdaj pa jo nekateri zaradi bujnih oblin primerjajo tudi s starleto Kim Kardashian. Razloge za spremembe v kilogramih bolj kot fizičnim razlogom pripisuje čustvenemu prenajedanju, kateremu se je predajala, potem ko se je lotila solo glasbene kariere. Ni presenetljivo, da se nekateri v težkih časih potolažijo s kalorično hrano, kar pa utegne pokazati manjše posledice na telesu. Prav nasprotno pa nekateri s stresom lažje opravijo, če se lotijo telesne aktivnosti, ob kateri sprostijo misli in telo. Kakor koli, z vsako odločitvijo naj bo zdravje vselej na prvem mestu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587