Vizita.si
image (28)

Novice

Praznovanje se je spreobrnilo v pravo moro …

K.P.
05. 11. 2012 14.48
0

Nekaj dni pred svojim 19. rojstnim dnevom se je Charlotte odpravila na zabavo s svojimi prijatelji. Niti predstavljala si ni, da se bo dan spreobrnil v popolno katastrofo.

Zdaj 22-letna Charlotte Swaby iz mesta Wath-on-Dearne se je nekaj dni pred svojim 19. rojstnim dnevom s prijatelji odpravila na praznovanje, kjer so si želeli privoščiti tudi koktajle. "Bilo nas je približno osem in proslavljali smo. Da smo si to pijačo privoščili za rojstni dan, je bila že tradicija. Opazila sem, da so se natakarju med samo pripravo pijače tresle roke in mislim, da ni vedel, kaj pravzaprav počne,“ se spominja Britanka. Koktajl je narejen tako, da ga je pred pitjem treba prižgati, kar je privedlo do grozljive nesreče. Pijača je namreč eksplodirala in Charlotte je po obrazu utrpela opekline druge stopnje. Njene oči niso bile poškodovane le zato, ker je zaradi grenkega okusa pijače, ki jo je zaužila, v trenutku eksplozije zaprla oči.

"V pijačo so mi dali tudi običajno slamico namesto zabavne slamice, ki je zavita in daljša, zato sem bila bliže plamenom, ko sem začela piti. Mislim, da sem slišala pok. Občutek je bil, kot bi vse to trajalo zelo dolgo, vendar je trajalo le 10 do 12 sekund, da so pogasili ogenj. Uho me je bolelo, ampak se sploh nisem zavedala, da gori,“ še pove Charlotte za tuje medije. Proti lastnikom bara, kjer se je incident zgodil, je Charlotte vložila tožbo in pred kratkim dobila poravnavo. Boj na sodišču je trajal kar tri leta, v tem času pa so bar tudi zaprli.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587