Vizita.si
image (28)

Novice

Na poroko je prišla popolnoma neprepoznavna

L.E.
08. 01. 2012 08.20
6

Vsaka ženska želi biti najlepša prav na dan svoje poroke. Denar zato potroši pri kozmetičarki, frizerju in vizažistu – le redke pa celo pri plastičnem kirurgu.

Med njimi je 26-letna Linsey Ray. Nekoč je tehtala 110 kilogramov, nato pa je z vztrajnostjo, telovadbo in zdravo prehrano dosegla bolj normalno težo. Zdaj tehta 70 kilogramov in namerava še shujšati. Na takšen dosežek je zelo ponosna – toda ne dovolj, saj se je, ko jo je njen partner nenadoma zasnubil, odločila, da želi biti na svoj poročni dan še lepša. Zaradi hujšanja je imela namreč preveč odvečne kože, ki jo je morala po svojih besedah prikrivati s kar tremi oprijetimi majicami.

Američanka se je odločila, da bo pred poroko odšla pod nož. Odločila se je, da bo opravila abdominoplastiko trebuha (odstranitev odvečne kože in maščobe) ter dvig dojk. Za ti dve operaciji je odštela več kot 15 tisoč evrov – ravno toliko kot je stala tudi sama poroka.

Toda visoka cena Linsey ni odvrnila od posega. Skupaj s partnerjem, s katerim imata že enega otroka, se je odločila, da si enostavno ne bosta privoščila medenega tedna. Lepa postava se ji je zdela bolj pomembna. “Vem, da zveni noro, toda veliko huje se mi je zdelo, da moram ves čas nositi tri oprijete majice, da bi bila videti vsaj malo normalna. Zame je bil poseg vreden vsega denarja,“ je dejala. “Z rezultati sem zelo zadovoljna. Tako sem vedela, da bom v svoji poročni obleki veliko lepša. Že ko sem jo izbirala, sem bila tako srečna. Želela sem, da bi bil moj dan resnično poseben in da bi se počutila kot princesa.“

Trend plastičnih operacij pred poročnim dnem naj bi bil čedalje bolj pogost. Dr. Tenley Lawton, ki je operiral Linsey, pravi, da vsak mesec operira vsaj pet bodočih nevest. Večina se sicer odloči za botoks ali katero drugo polnilo, nekatere pa zapravijo tudi celo premoženje. “V vsakem primeru se prepričam, da pacientka to počne iz pravih razlogov. To mora storiti zase, ne pa denimo za zaročenca,“ pravi.

Abdominoplastika je sicer poseg, ki je primeren samo za ljudi, ki imajo dokaj normalno telesno težo. Ne gre torej za način hujšanja. Je pa rešitev za ljudi, ki so izgubili veliko kilogramov, posledično pa je ostala povešena in raztegnjena koža. Brazgotine ostanejo na delu, ki ga pokrivajo spodnje hlačke oziroma kopalke, rezultat pa je odvisen tudi od posameznika, pri katerem je poseg opravljen. Operacijo je mogoče kombinirati z liposukcijo, povečanjem, zmanjšanjem ali dvigom dojk.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587