Vizita.si
image (28)

Novice

Jé žive žabe, podgane, miši

M.K.
12. 08. 2009 12.12
5

Kitajec Yang Dingcai pravi, da ga je uživanje živih žab in podgan rešilo pred impotenco in okrepilo njegovo zdravje, zato to priporoča vsem moškim.

 

 

 Po Yangovem nasvetu je začel žabe in podgane uživati tudi 66-letni Jiang Musheng, ki je 26 let trpel zaradi hudih bolečin v trebuhu. Težave so, kot pravi, zdaj popolnoma izginile.

Uživanje živih žab in podgan se mi je sprva zdelo nagnusno, a me je v to prepričal Yang, saj naj bi zaradi tega postal bolj vitalen. Ko sem videl, kako Yang brez težav uživa žabe, sem poskusil še jaz. Želel sem se namreč znebiti večletnih bolečin v trebuhu. Kasneje so res izginile, zato sem po njegovem nasvetu nadaljeval še z uživanjem živih miši. Včasih pojem tudi 20 miši na dan,“ pripoveduje Jiang.

Sedem let živela z brisačo v pljučih

Bonnie Valle je bila operirana zaradi redke bolezni na pljučih. Po operaciji pa se je skoraj sedem let pritoževala zaradi stiskajoče bolečine v levem prsnem predelu, vendar zdravniki na pregledih niso odkrili nič posebnega. Da je bila vzrok za bolečine brisača, ki je po operaciji ostala 'skrita' za levim delom pljuč, so odkrili šele kasneje, ko je Bonnie umrla in so opravili obdukcijo.

 

 

V trebuhu je imela kepo las

19-letna Angležinja je imela malce več sreče kot njena predhodnica. Pri najstnici, ki je želela ostati neimenovana, so v prebavnem traktu odkrili kepo las. Mladenka je sicer preživela, a je pred tem izgubila skoraj 20 kilogramov in trpela neznosne bolečine v trebuhu. Bolečine je trpela skoraj pet mesecev.

Zdravniki so lase odkrili šele po tem, ko so v prebavni trakt vstavili posebno kamero. Ta je pokazala, da je njen želodec skoraj cel zavit v lase. In kako so lasje prišli v trebuh? Mladenka trpi za redko obliko psihične motnje trihotilomanijo. Pri slednji gre za to, da oseba čuti močno potrebo po tem, da si puli lase oziroma dlake. Dekle je očitno podzavestno tudi jedla svoje lase. Zdravnikom ni preostalo nič drugega kot da so lase odstranili z operacijo.

Letalo, kolo, televizor ...

Michel Lotito (tudi Monsieur Mangetout) je znan francoski animator, ki ljudi zabava z goltanjem različnih trdih predmetov iz stekla, kovine, kamna itd. 'Pod usta' mu pride skoraj vse od kolesa, televizorja, letala in manjših predmetov, ki jih lahko pogoltne. Njegov največji izziv je bilo letalo, saj ga je jedel kar dve leti skupaj.

Začelo se je že v otroštvu. Občinstvo pa navdušuje od leta 1966 naprej. Zanimivo je, da Lotito nima večjih zdravstvenih težav zaradi uživanja trdih stvari, ki so lahko tudi strupene. Morda je razlog tudi to, da med predstavo popije veliko vode. Tudi njegov želodec in črevesje naj bi bila veliko večja in debelejša kot običajno. Prav tako naj bi bila njegova želodčna kislina nenavadno močna.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587