Vizita.si
image (28)

Novice

Preobrazba, ki je celemu svetu dala misliti ...

K.P.
24. 12. 2013 14.26
57

Le malokdo bi verjel, da je imela 37-letna manekenka, fitnes strokovnjakinja in avtorica knjig nekoč 31 kilogramov več, kot jih ima danes, ko zaradi svojih oblin ujame marsikateri pogled.

Jennifer Nicole Lee se je v Miamiju v izrezani obleki, ki je razkrivala delček njenega lepo oblikovanega trebuha, odpravila po nakupih. Ob pogledu na Jennifer bi le malokdo verjel, da je manekenka, fitnes gurujka in avtorica knjig nekoč tehtala 90 kilogramov, vendar njena pot do sanjske postave vsekakor ni bila mačji kašelj.

Na vprašanje, kako ji je uspelo, zvezdnica odgovarja: "Počutila sem se slabo. Bila sem depresivna in manjkalo mi je energije. Naveličala sem se širokih in temnih oblačil, s katerimi sem skrivala svoje kilograme in odločila sem se shujšati. Zavrgla sem vse mite o hujšanju in nisem si dopustila imeti raznih izgovorov, kot na primer 'nimam časa' ali 'živeti zdravo je drago'. Naučila sem se, kako trenirajo in se prehranjujejo profesionalni športniki in se lotila dela.“ Pravi, da je na začetku več poudarka dala na moč kot na kurjenje maščobnega tkiva, vztrajnost pa je prinesla tudi neverjetne dosežke. "Biti fit ne pomeni biti suh in se ne meri s konfekcijsko številko. Biti močan pomeni, da si zdrav in fit,“ meni lepotica. "Ženskam svetujem, naj bolj izvajajo vaje za moč kot pa kardio vadbe, saj so mišice vir mladosti,“ še dodaja.

Po tem, ko je izgubila odvečne kilograme, se je udeležila tekmovanja za Miss Bikini America 2006 in osvojila prvo mesto, osnovala pa je tudi svoj fitnes program, imenovan 'Močno je novo suho' (Strong is the new skinny), ki bo, sodeč po doežkih na Jennifer, brez dvoma dosegel tudi hollywoodske zvezdnice. Privlačna manekenka pravi, da ji je izguba odvečnih kilogramov prinesla veliko več energije, dobro počutje in da je po zaslugi spremembe tudi boljša mama.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587