Vizita.si
image (28)

Novice

Preobrazba, ki je šokirala svet!

S.C.
22. 07. 2012 17.11
4

Nedavno je svet ganila pretresljiva zgodba 40-letne Kitajke, ki so ji obraz iznakazili ogromni tumorji, ravno te dni pa je javnosti pokazala svoj nov obraz.

Zadnjih deset let je bilo za 40-letno Kitajko Li Hongfang prava nočna mora. Njen obraz so namreč popolnoma prerasli grozljivi tumorji in jo iznakazili do nerazpoznavnosti, za pregrešno drago operacijo pa preprosto ni imela denarja. “Nisem pošast, sem samo bolna,“ se je pogosto zagovarjala, saj je bila na vsakem koraku tarča posmeha in zgražanja. Začela se je izogibati ljudem in se zapirati za štiri stene, občasno je le beračila na cesti, da bi preživela sebe in svojo družino.

Po dolgih letih trpljenja in skrivanja pa se je Li končno nasmehnila sreča. Odobrili so ji namreč brezplačno operacijo v bolnišnici Qianxian in ravno te dni je razkrila svoj nov obraz. “Rezultati operacije so neverjetni, Li je popolnoma drug človek,“ povedo znanci in družinski člani, ki so vse dni molili, da bi se vse končalo v najlepšem redu. Sama je presrečna, čeprav se sploh še ni pogledala v ogledalo. “Čakam, da mi oteklina uplahne, šele potem želim videti novo sebe,“ pove polna pričakovanja. Kako tudi ne, saj je bila še pred kratkim prepričana, da bo morala do konca življenja trpeti z iznakaženim obrazom. Sicer jo čaka še nekaj manjših lepotnih popravkov, a glavni del je mimo in Li se prvič po dolgih letih veseli prihodnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587