Vizita.si
image (28)

Novice

Prepoznate nekdanji simbol vročih hlačk?

K.P.
01. 08. 2012 10.05
9

58-letno ameriško igralko, zaradi katere so postale 'vroče hlačke' tako priljubljene, so ujeli med dopustovanjem na Havajskem otočju.

'Seks ikona' 80. let prejšnjega stoletja je bila skoraj neopažena, ko se je sprehajala po plaži na otoku Maui, kjer si je privoščila počitnice s svojima hčerama Sophio in Lauro. V črnih enodelnih kopalkah je Catherine Bach po skoraj tridesetih letih od priljubljene serije Dukes of Hazzard, kjer je odigrala vlogo Daisy Duke, razgalila svoje telo, o katerem so včasih fantazirali moški po celem svetu. Prav Catherine je namreč z likom Daisy Duke popularizirala kratke džins hlače ('daisy dukes'), ki so še danes priljubljen kos oblačila marsikaterega dekleta, sama pa se jim je že zdavnaj odrekla. Ostaja ena redkih hollywoodskih zvezdnic, ki se želi postarati po naravni poti in zaenkrat ne posega po estetskih operacijah. Ob neki priložnosti je spregovorila tudi o hollywoodski obsesiji z vitkostjo in povedala, da je v času svoje mladosti za svojo postavo poskrbela s tremi urami plesa na dan, s pohodi v hribe in s plavanjem: "Nisem bila vitka, ker bi namerno hujšala. Bila sem športnica.“ Zdrav pristop do svojega telesa je zvezdnica očitno ohranila vse do danes, ko še vedno najde čas za rekreacijo, pri kateri pa ji pogosto delata družbo prav njeni hčeri.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587