Vizita.si
image (28)

Novice

Prepričevali so jo, da ni bolna – tri dni pozneje je umrla

L.E.
20. 06. 2012 08.08
6

Užaloščena družina ne more razumeti, zakaj njihovi ženi in materi ni nihče pomagal. Čeprav je tožila, da ima hude bolečine, so zdravniki zaključili, da se pretvarja.

Kot poroča britanski Daily Mail, je takrat 53-letno Maggie Maddox pred dvema letoma njen mož prvič peljal v bolnišnico v angleškem Kentu, saj je tožila, da jo zelo boli glava, poleg tega je bruhala. Zdravniki so jo na urgenci pregledali, vendar niso našli nobenih znakov bolezni, zato so jo poslali domov. Maggie je bilo sčasoma res malo bolje, toda čez deset dni so se simptomi ponovili. Poleg tega se je počutila še omotična. Mož jo je spet odpeljal na urgenco, kjer so jo pregledali, vendar zopet niso našli vzroka, zato so jo, čeprav jih je rotila, če lahko ostane, spet poslali domov. Ponoči se je spet počutila malo bolje, vendar ji je bilo zjutraj spet slabo, zato jo je na urgenco odpeljal njen sin, saj si njen mož izostanka z dela ni več mogel privoščiti.

“Ko sem Maggie v bolnišnico pripeljal prvič, so jo pregledali in dejali, da niso ugotovili, da bi bilo kaj narobe,“ pravi njen mož Philip. “Bila je obupana, toda sam sem jim verjel, saj sem mislil, da so strokovnjaki. Ko sem jo pripeljal drugič, so mi zdravniki dejali, da so njene težave psihološke. Razlagali so mi, da se pretvarja, da je bolna, in da se prepričuje, da je bolna, čeprav ni. Ves ta čas je Maggie vztrajala, da je bolna, vendar je ni nihče poslušal. Pritoževala se je, da jo zelo boli glava, ter bruhala v bolnišnični koš za smeti. Bolnišnice ni želela zapustiti, toda dejali so nam, da jo bo morala ven sicer pospremiti varnostna služba. Bilo nam je zelo težko, saj je Maggie glasno tožila, da jo boli, toda zdravstveno osebje je bilo prepričano, da se pretvarja.“ Ker je imela zjutraj ponovno hud napad slabosti, jo je v bolnišnico odpeljal sin. “Maggie je na parkirišču omedlela, toda sin mi je povedal, da je zdravstveno osebje še vedno dvomilo o resničnosti njenih navedb, čeprav je bila tudi videti zelo slabo.“ Spet so jo pregledali, toda tokrat so ugotovili, da je doživela zelo hudo možgansko kap. Čez tri dni je mati dveh otrok umrla.

Naučite se simptome možganske kapi prepoznati tudi sami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587