Vizita.si
Minka Kelly

Novice

Silili so jo na plastične operacije - jih res potrebuje?

L.E.
25. 09. 2011 08.21
2

Ena najlepših igralk Hollywooda Minka Kelly je v nedavnem intervjuju priznala, da so jo na začetku kariere prepričevali, da bo lahko uspela samo, če opravi najmanj tri lepotne operacije. Danes je očitno, da so se motili.

31-letna zvezdnica nove televizijske predelave legendarnih Čarlijevih angelčkov je povedala, da so jo na začetku igralske kariere prepričevali, da ji ne bo nikoli uspelo, če ne bo šla na lepotne operacije.

Minka Kelly je imela samo 19 let, ko ji je Playboyeva zajčica ponudila, da začne skrbeti za njeno kariero, saj v njej vidi toliko potenciala. Toda menila je, da igralka ne more uspeti brez nekaj kozmetičnih popravkov. "Vse, kar naj bi potrebovala, je bila liposukcija, povečanje prsi in novi zobje,“ se danes temu smeje uspešna zvezdnica.

Na srečo je ponudbo kljub svoji mladostni neizkušenosti zavrnila, danes pa vseeno priznava, da je bila takrat ponudba vsaj malo mamljiva. Playboyeva zajčica ji je med drugim razložila tudi, kako bi lahko lepotne operacije dobila brezplačno. Ponudila ji je namreč, da ji priskrbi službo v pisarni lepotnega kirurga, ki bi ji v zameno opravil vse potrebne popravke.

"Ko sem ji dejala, da tega ne želim, je bil njen odgovor, da nikoli ne bom postala zajčica leta. Jaz pa sem odvrnila, da me to prav nič ne moti,“ je še zaključila Minka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587