Vizita.si
image (28)

Novice

Presenetila na način, ki smo ga najmanj pričakovali

L.E.
01. 02. 2013 15.03
3

Lindsay Lohan se je nedavno spet pojavila na sodišču. Glede na to, da ji grozi celo zaprtje za zapahe, bi pričakovali, da se bo vsaj v tem trenutku pojavila zbrana in urejena. Toda to se ni zgodilo.

Lindsay Lohan se je nedavno spet pojavila na sodišču, toda s svojim videzom je vse skoraj šokirala. Medtem ko bi pričakovali, da se bo zvezdnica, ki se ubada z vrsto težav, zbrala in uredila vsaj ta dan, ko je to res pomembno, je med drugim dajala videz, da se je dan prej s samoporjavitveno kremo namazala v popolni temi.

Izredno pozitivno je, da se ne sonči, temveč da poseže po samoporjavitvenih izdelkih, toda žal tem ne dela dobre reklame. Nanesla jih je namreč povsem neenakomerno. Njen obraz in roke so rjave ali skoraj oranžne, njene noge so povsem bele. Da bi se sami izognili bolj oranžnemu odtenku, poskusite kupiti kremo, ki vsebuje manj sestavine, ki kožo obarva. V seznamu sestavin poiščite dihydroxyacetone in raje kupite izdelek, pri katerem je naveden čim pozneje. Tako se boste ušteli veliko težje in se vam ne bo treba bati, da se boste naslednji dan prebudili in odkrili, da ne morete zapustiti svojega doma. Samoporjavitvene kreme so se sicer na tržišču pojavile v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in od takrat je bila njihova sestava že močno izboljšana. Zato se jih, če ne morete brez kože, ki je porjavela, v primerjavi s sončenjem res izplača preizkusiti. Zagotovo ste že večkrat slišali, kako hude posledice lahko pustijo ultravijolični žarki. Če s sončenjem pretiravamo, dejansko pride do okvare DNK, ki se skriva v kožnih celicah. Še najmanj, kar vas nato lahko prizadene, je hitreje nagubana in uvela koža ali njena neenakomerna pigmentacija, najhuje je, če se pojavi kožni rak, zaradi katerega lahko tudi umrete. Pred tem se ne smejo počutiti varne niti ljudje s temnejšo poltjo. Ti so sicer genetsko res malo bolj zaščiteni in lahko na soncu brez škodljivih posledic ostanejo dlje. Toda če pretiravajo, jih lahko njihove napačne odločitve prej ali slej vseeno dohitijo.

26-letna igralka je sicer sporočila tudi, da se sodnega zaslišanja morda ne bo mogla udeležiti zaradi bolezni. Njen osebni zdravnik ji je izdal opravičilo, ker naj bi trpela zaradi virusne okužbe zgornjih dihal. Te so v tem delu leta res bolj razširjene, toda očitno je le okrevala tako hitro, da je svoje obveznosti na koncu lahko izpolnila. Je pa mnoge še bolj zaskrbelo, ker je bil njen obraz na zaslišanju tako zabuhel.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587