Vizita.si
glava

Novice

Prestala že 52 lepotnih posegov in zanje zapravila 70.000 evrov!

E. D.
07. 04. 2011 08.01
3

55-letna Cindy Jackson je denar, ki ji ga je zapustil preminuli oče, porabila za to, da si je kupila mladost. Privoščila si je kar 52 večjih in manjših lepotnih popravkov – vključno z liposukcijo, povečanjem prsi, operacijo brade, dvakratno korekcijo nosu in petkratnim liftingom obraza.

glava
glava FOTO: iStockphoto

Cindy Jackson, ki je odraščala v Ohiu, je bila kot deklica zelo negotova in ni marala svojega videza. ''Počutila sem se, kot bi bila v napačnem telesu in kot bi imela povsem napačen obraz, zato sem si tako zelo želela spremembe,'' je povedala. A dolgo ni imela denarja, da bi si privoščila katerega od lepotnih posegov. Potem je, ko ji je umrl oče in ji zapustil lepo vsoto denarja, začela tako zelo težko želeno transformacijo. Danes je tako njeno telo povsem drugačno kot nekoč. Cindy si je namreč privoščila kar 52 manjših in večjih lepotnih popravkov, za katere je odštela skoraj 70 tisoč evrov. Med drugim si je plačala liposukcijo, povečanje prsi, operacijo, s katero so ji zmanjšali brado, dvakratno korekcijo nosu, dvakratno kirurško privzdigovanje vek in petkratni lifting obraza. Estetski kirurg ji tudi redno vbrizgava botoks.

Zadnji lepotni popravek, ki si ga je privoščila, je bil namenjen polepšanju njenih rok, ki so bile – za razliko od njenega obraza – precej zgubane, je povedala. V roke so ji tako vbrizgali snov, ki spodbuja tvorjenje kolagena. ''Vse sem naredila, kar sem lahko, da bi bila videti mlajša, a moje roke so bile še vedno stare. Žile in kite na njih so bile zelo izrazite in so zelo izstopale, zdaj pa se jih sploh ne vidi več,'' je nad zadnjim popravkom navdušena 55-letna Američanka, ki je v številu lepotnih posegov postavila rekord. ''Moj namen ni bil postaviti svetovnega rekorda, samo toliko tega je bilo, kar sem morala popraviti. Moj cilj je bil preprosto ta, bi bi bila videti bolje. Sicer pa je zame najboljši rezultat tisti, ki je videti naravno. Nočem, da bi se kdor koli ustavil, strmel vame in si mislil: 'Ta ženska je imela toliko operacij.' Nočem, da je očitno, da sem si kar koli popravljala,'' je še povedala Cindy, ki se sicer ukvarja s svetovanjem o lepotnih operacijah in tretmajih proti staranju, napisala pa je tudi dve knjigi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587