Vizita.si
image (28)

Novice

Presušena, žilasta in izčrpana kot še nikoli

Ni.J.
21. 04. 2012 09.07
18

Igralka Meg Ryan, ki je nekoč s svojim mladostnim videzom na televizijske ekrane prinašala svežino, se je na newyorškem dobrodelnem dogodku pojavila izčrpana, izsušena in z izstopajočimi žilami.

Na newyorškem dobrodelnem dogodku se je 50-letna igralka Meg Ryan pojavila neverjetno spremenjena – bila je le senca same sebe. Na sebi je imela črno obleko, ki je le poudarila njeno vedno bolj suhljato podobo, kratki rokavi so razkrivali izsušene roke z močno izstopajočimi žilami, koža na obrazu pa je bila povešena in utrujena.

50-letnica, ki redno trenira jogo, da bi zavrtela čas za nekaj let nazaj, očitno pretirava z dietami in vadbo, saj imata pri njej ta ukrepa že prav nasproten učinek, piše The Sun. Meg pa ni edina zvezdnica z močno vidnimi žilami na rokah. Pred njo so se mediji razpisali tudi o Madonninih rokah in o hrbtnih straneh dlani Kirstie Alley. Pa tudi Sarah Jessica Parker ni ravno ostala neopažena.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602