Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte si, kaj je pokazala legendarna lepotica

S.P.
01. 07. 2013 08.09
4

Ameriška igralka Jessica Alba je dokazala, da lepote še zdaleč ne odlikujejo debeli nanosi ličil. Kljub temu, da se je v javnost odpravila naravna, je namreč njena polt še vedno brezhibna. Preverite, kakšna nega je za to potrebna.

“Le malo zvezdnic, ki so zaslovele zaradi videza, si upa dom zapustiti v svoji naravni podobi. K sreči pa paparacem tu in tam uspe ujeti kakšno fotografijo, ki dokazuje, da se lepota še zdaleč ne more meriti v debelih nanosih ličil, kakor so prepričane nekatere,“ so se ob bližnje posnetke Jessice Albe pozitivno obregnili britanski mediji. Ameriška igralka, ki je zaslovela s televizijsko serijo Temni Angel, v kateri je bila nominirana celo za zlatega globusa, je namreč v četrtek prijetno presenetila, ko je pred svoje kalifornijsko podjetje prispela nenaličena, a še vedno fantastična.

“Bližje, kot jo pogledamo, lepši je njen obraz,“ priznava Daily Mail. “Sončna svetloba je lepo obsijala njen obraz in razkrila brezhibno polt ter čisto in napeto kožo, s katero se lahko brez kančka ličil pohvali le redkokatera starleta,“ so še dodali. 32-letnica je za različne medije že pred časom povedala, da je pri negi kože najpomembneje to, da je ta vedno dovolj navlažena. Po 30. letu starosti se nameč koža obnavlja počasneje, zaradi česar postaja vse bolj suha, proizvaja pa tudi manj maščobe. Zato je koristno, da svoji koži že zdaj začnete vračati lesk. K temu bodo pripomogli pilingi, vlaženje in razni dodatki h kremam (sadne kisline), ki odstranjujejo mrtve celice, za dovolj oskrbe z vodo pa je treba poskrbeti tudi od znotraj. Torej če boste podnevi popili čim več vode, ne se boste samo odžejali, temveč boste odžejali tudi vsako celico kože, ki jo lahko poletno sonce pošteno izsuši. Pomaga lahko tudi hrana, ki je vitaminsko bogata in vsebuje veliko vode, na primer lubenica in kumare.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602