Vizita.si
image (28)

Novice

Preverite, kaj so vsi pogledali dvakrat!

L.E.
14. 06. 2013 14.39
8

Ko je Eddie Murphy nedavno svojo družino odpeljal na počitnice na Havaje, je največ pozornosti privleklo njegovo dekle. Predvsem pa to, da ima trebuh, na katerem ni niti trohice maščobe.

Paige Butcher je sicer manekenka, toda zadnje čase je veliko bolj znana kot dekle igralca Eddieja Murphyja. Je pa to nedavno marsikdo vsaj za trenutek pozabil, saj mu je vzel sapo njen neverjeten trebuh. 34-letna Avstralka je dopust na Havajih večinoma preživela v kopalkah, obenem pa razkrila, da očitno zelo dobro ve, kaj pomenita zdrava hrana in redna telovadba. Samo tako je njen trebuh namreč lahko tako raven in mišičast. Videti ni niti malo maščobnih oblog.

Kako do takšnega trebuščka?

Vsi razumemo, da je treba trebušne mišice prebuditi s trebušnjaki. Te je treba izvajati redno. Toda prav nič vam ne bodo pomagali, če bo vaše utrjene mišice prekrivala plast maščobe. Medtem ko morate za lep trebuh izvajati vaje za moč, je torej potrebno tudi, da se ukvarjate s kardio treningom. To so vadbe, s katerimi maščobo kurite; izbirate pa lahko med kopico različnih, od teka do aerobike. A tudi to še ni vse. Da bi odvečno maščobo lahko pokurili, ne smete jesti preveč hrane, ki je kalorična in nezdrava. Če bo vaš dnevni energijski vnos zelo visok, boste toliko energije zelo težko porabili, sploh, če niste ravno velik športni navdušenec. Raje se naučite posegati po živilih, ki so nasitna, vendar nimajo visoke energijske vrednosti. Na vašem krožniku naj se znajdejo sadje in zelenjava, polnozrnati žitni izdelki in mlečni izdelki z manj maščob, pusto mesto pa tudi zdrava olja in oreški. Če boste zdravo prehranjevanje in redno telovadbo vključili v svoj vsakdan, še sami ne boste verjeli, kako raven lahko postane tudi vaš trebuh.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602