Vizita.si
V Mesecu zdrave kože lahko brezplačno testirate, kako stara je vaša koža.

Novice

Preverite, kako stara je vaša koža

K.B.
23. 05. 2011 10.50
1

S posebnim aparatom lahko strokovnjaki izmerijo, koliko let je stara vaša koža. Aparat poda podrobno diagnozo in oceni stanje glede na tip, starost kože in njeno sposobnost, da se obvaruje pred sončnimi žarki.

V Mesecu zdrave kože lahko brezplačno testirate, kako stara je vaša koža.
V Mesecu zdrave kože lahko brezplačno testirate, kako stara je vaša koža.FOTO: iStockphoto
Pred nakupom izdelkov za nego kože je pomembno, da vemo, kakšen tip kože imamo, saj vsak tip potrebuje posebno nego. Včasih že zadošča pogled na kožo, a ta ni tako zanesljiv.

Veliko bolj zanesljiv je pregled kože s posebnim aparatom, kjer nam strokovnjak lahko natanko določi tip kože, njeno vlažnost, starost in sposobnost kože, da se ubrani pred sončnimi žarki. Še posebej je nega kože pomembna v toplih dneh, ki prihajajo, saj bomo vse bolj izpostavljeni soncu in UV-žarkom, s tem pa izsušenosti kože.

Zato nikar ne zamudite brezplačnih pregledov kože, ki bodo potekali v času Meseca zdrave kože od 15. maja do 15. junija v lekarnah. Tam bodo tudi strokovnjaki, ki vam bodo povedali, katera krema je najbolj primerna za vaš tip kože in vam svetovali, kako negovati kožo ter jo ohranjati zdravo in mladostno.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587