Vizita.si
Za tako imenovane bogomolke je značilno, da moške izkoriščajo zgolj za zabavo oziroma dober seks, kaj več pa od njih nočejo.

Novice

Preverite, kateri tip ljubimke ste!

E. D.
27. 01. 2011 12.53
2

Ženske na moške in razmerja gledamo različno. Nekatere si želijo le zabave, spet druge iščejo tistega pravega – za vedno. Preverite, v katero skupino sodite vi.

Za tako imenovane bogomolke je značilno, da moške izkoriščajo zgolj za zabavo oziroma dober seks, kaj več pa od njih nočejo.
Za tako imenovane bogomolke je značilno, da moške izkoriščajo zgolj za zabavo oziroma dober seks, kaj več pa od njih nočejo.FOTO: iStockphoto
Bogomolka

Na moške gledate, kot da so potrošen material. Za vas so le sredstvo za doseganje enega samega cilja – se zabavati in potešiti. Dokler imate od njih koristi, so vam zanimivi, ko pa jih enkrat ne potrebujete več, ko zadovoljijo vse vaše družabne in spolne potrebe, jih brez omahovanja, slabe vesti ali obžalovanja odslovite ter se spet odpravite na lov, iskat novo tarčo. Kajti trenutno ste v obdobju, ko ne iščete resne zveze oziroma bodočega moža in očeta svojih otrok. Iščete le neobvezujočo zabavo.

Vaši divji dnevi niti zdaleč niso za vami, a težava je v tem, da partnerjev ne menjate kot po tekočem traku, temveč jih imate kar več naenkrat!
Vaši divji dnevi niti zdaleč niso za vami, a težava je v tem, da partnerjev ne menjate kot po tekočem traku, temveč jih imate kar več naenkrat! FOTO: iStockphoto

Devica

Tako kot na drugih področjih življenja greste radi tudi v ljubezni počasi, ste previdni in premišljeni. Morda ste pred leti, ko ste bili še najstnica, celo sami sebi obljubili, da se boste prihranili za tistega pravega, za tistega, s katerim boste preživeli preostanek svojega življenja. Morda vas je svet, v katerem živimo, potem speljal na drugačne poti in se teh načel niste uspeli držati, morda pa jim še vedno sledite in se dejansko čuvate za bodočega moža. Kakor koli, v vašem svetu mora tudi v ljubezni vse iti po nekih naprej začrtanih pravilih – najprej poroka, potem skupen dom (morda je lahko to dvoje tudi zamenjajo), potem pes, nato otroci … Ste dokaj tradicionalni in konzervativni, divje zabave ter menjanje moški kot starih oblačil za nova pri vas nikoli ni in nikoli ne bo prišlo v poštev. Vi že od nekdaj iščete tistega pravega, s katerim se boste postarali.

Spokornica

V najstniških letih ste bili prava nenasitna 'žurerka'. Preizkusili ste vse – najbolj priljubljenega fanta na šoli, zavožene nepridiprave, ki so se pogosto znašli v navzkrižju z zakonom, razvajenega sina bogatih sosedov, morda ste se celo lotili eksperimentiranja s kakšno sošolko … Takrat za vas ni bilo ne meja in ne tabujev. A danes ste povsem druga oseba. Nimate več potrebe po tem, da bi skakali iz cveta na cvet. Iščete ali ste morda že našli tistega pravega ter se mu popolnoma predali. Divji dnevi so za vami … Vsaj za zdaj.

Nekatere ženske so dokaj tradicionalne in tudi ko gre za ljubezenska razmerja, ravnajo previdno.
Nekatere ženske so dokaj tradicionalne in tudi ko gre za ljubezenska razmerja, ravnajo previdno. FOTO: iStockphoto

Lahkoživka

Vaši divji dnevi niti zdaleč niso za vami, a težava je v tem, da partnerjev ne menjate kot po tekočem traku, temveč jih imate kar več naenkrat! Varanje za vas namreč ni nič takšnega – če le vaši ljubimci ne vedo eden za drugega in jim je tako prihranjeno trpljenje ter razočaranje. Rečete si, da to marsikdo počne, le da so hinavci in da se navzven, pred prijatelji in družino, delajo, kot da varanja ne odobravajo in da je to nekaj zares grozljivega. A ko nastopi večer, prav tako kot vi pokažejo svoj pravi obraz. A pazljivo, morda pa se bo enkrat vse obrnilo. Morda se boste v nekoga zares zaljubili in mu boste zvesti, le da bo tokrat on tisti, ki bo imel na enkrat več žezel v ognju. Takrat boste vi potegnili kratko in boste vi prizadeti.

Metulj

Ste tip ženske, ki mora biti skoraj ves čas zaljubljena. Za vas ni lepšega občutka, kot so metuljčki v trebuhu. Da bi se kdaj podali v neobvezujoči seks brez globljih občutkov, niti v sanjah ne pomislite. Spolnost je za vas intima, ki jo delite le z moškim, do katerega gojite ljubezenska čustva. Težave pa nastopijo, ko začetna zaljubljenost in z njo povezano vznemirjenje ter hoja po oblakih minejo. Takrat postanete zmedeni in lahko se vam zgodi, da zvezo končate, ker si rečete, da to pa že ne more biti tisto pravo. A vedite, da tudi pri najbolj veličastnih ljubezenskih zgodbah metuljčki v trebuhu ne trajajo za vedno. Čez čas se namreč umaknejo veliko bolj poglobljenim, stalnim, umirjenim občutkom – pravi, globoki ljubezni in predanosti.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587