Vizita.si
Zadnjico slavne starlete tvorita le podkožno tkivo in nekaj maščobe, saj ni o silikonu ne duha ne sluha.

Novice

Preverjeno! Zadnjica slavne starlete je naravna!

S.P.
05. 09. 2012 08.08
4

Svet znanosti je vendarle uspel odgovoriti na vprašanje, ki med oboževalci slavne starlete že dolgo ustvarja močna trenja – ali je njena zadnjica prava? Coco je namreč z ultrazvočnim pregledom enkrat za vselej utišala zlobne jezike.

Do čvrste in napete zadnjice lahko pridete že z nekaj preprostimi vajami.
Do čvrste in napete zadnjice lahko pridete že z nekaj preprostimi vajami. FOTO: iStockphoto
Blondinka, ki oboževalce redno razveseljuje z objavo fotografij svoje obilne zadnjice, je vedno vztrajno zatrjevala, da ta nikakor ni plod nobenega posega ali dela plastičnega kirurga. Ker ji javnost nikoli ni ravno verjela, je z ultrazvočnim pregledom temu vendarle enkrat za vselej naredila konec.

"Z ultrazvočnim pregledom sem prodrl skozi različna tkiva zadka njenega telesa in preveril, ali se med njimi nahaja kakšna nenaravna snov," je pojasnil dr. Andrew Ordon, ki je opravil pregled in podal točen odgovor na večno vprašanje. "Vidim le podkožno tkivo in nekaj maščobe. Potrjujem, da je njena zadnjica 100-odstotno naravna, saj ni o silikonu ne duha ne sluha."

Kljub temu, da je Coco pregled opravila javno in ga je v živo prenašala celo lokalna televizija, ji zlobni jeziki še vedno očitajo, da to ni nikakršen dokaz, temveč le novo lažno dejanje za pridobivanje publicitete. Zvezdnica se je na val kritik in ogorčenja že odzvala in zatrdila, da so njene obline zgolj posledica sreče v obdobju razvoja, zaradi česar je nanje še toliko bolj ponosna.

Da boste lahko isto trdile tudi vse preostale predstavnice nežnejšega spola, smo za vas pripravili tri čisto preproste vaje, s katerimi bo vaša zadnjica še bolj čvrsta in napeta.

Izmenični izpadni korak

Stopala razmaknite v širino ramen, vaše roke pa naj bodo v predročenju. Z desno nogo potem naredite velik korak nazaj in se ob tem počasi spustite v počep. Bodite pozorne, da se desno koleno ne bo dotikalo tal, in poravnajte levo nogo tako, da koleno ne bo gledalo čez vaše nožne prste. V tem položaju vztrajajte dve sekundi, nato pa se vrnite v začetni položaj in zamenjajte nogi.

Upogib v kolenu

Lezite na trebuh in svoje roke prekrižajte pod brado. Nato počasi upognite noge vse do pravega kota in prekrižajte še gležnje. Poskusite se počasi dvigniti navzgor in med tem močno stiskajte svoji ritnici, dokler ne boste v stegenskih mišicah občutile krčenja. Tudi v tem položaju vztrajajte dve sekundi, nato pa vajo večkrat ponovite. Za še boljši rezultat lahko poskusite v tem položaju ostati čim dlje.

Počep z žogo

Vzravnano se postavite ob steno in se spodnjim delom hrbta naslonite na veliko žogo, primerno za vadbo. Z iztegnjenimi rokami se nato spustite tako nizko, da bodo vaša stegna vzporedna s tlemi, kolena pa zopet ne bodo gledala čez konice vaših prstov na nogah. Ob tem neprestano stiskajte še zadnjico in bodite pozorne, da ste močno uprte v žogo. Med ponovitvami ne smete počivati, zato se držite ritma, ki za vas ne bo prenaporen.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587