Vizita.si
image (28)

Novice

Preživel je!

Ni.J.
30. 07. 2011 07.58
22

15-letnik iz Kitajske je čudežno preživel povsem nenavadno nesrečo. Prijatelj mu je namreč po nesreči v glavo zapičil ogromen meč, ki se je v njegovo lobanjo zaril kar pet centimetrov globoko.

15-letni Zhang Bin, doma iz kitajske province Hubei, je čudežno preživel povsem nenavadno nesrečo. V glavo je imel namreč globoko zapičen meč. Nesreča naj bi se pripetila zatem, ko je Zhang k sebi domov povabil nekaj prijateljev, eden od njih pa se je 'igral' s 50-centimetrskim mečem.

Kako in zakaj je meč pristal zapičen v Binovo glavo, še ni popolnoma jasno, a predvidevajo, da je šlo zgolj za nesrečni splet okoliščin. “Trije prijatelji so me obiskali in eden od njih je imel s seboj meč. Stal je približno tri ali štiri metre stran od mene, naslednja stvar, ki se je spomnim, pa je, da je meč priletel v mojo glavo. Začutil sem ostro bolečino, naenkrat pa sem imel obraz zalit s krvjo,“ se spominja Bin.

Prijatelji so ga takoj odpeljali v lokalno bolnišnico, a so tamkajšnji zdravniki zaradi pomanjkanja znanja in izkušenj zavrnili njegovo zdravljenje. Bina so zato morali odpeljati v 400 kilometrov oddaljeno bolnišnico v mesto Čangša v provinci Hunan, vožnja pa je trajala kar štiri ure.

K sreči meč ni predrl arterij v glavi in ključnih živcev, saj bi se v tem primeru zgodba odvila povsem drugače,“ je po večurni operaciji povedal glavni kirurg. Zdravniki pravijo, da bo Bin povsem okreval, ostala pa naj bi mu le brazgotina na čelu.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587