Vizita.si
Sofia Vergara obožuje ples in sladkarije.

Novice

Bi verjeli, da jih ima 39?

E. D.
21. 10. 2011 08.05
7

Sofia Vergara je ponosna na svoje ženstvene oblike in pravi, da si ne želi biti shirana ter koščena. Čeprav ne mara telovadbe in obožuje sladkarije, ji uspeva ostajati v dobri formi ter ohranjati lepo postavo. Kako?

Sofia Vergara obožuje ples in sladkarije.
Sofia Vergara obožuje ples in sladkarije.FOTO: Reuters

39-letna zvezdnica ne mara fitnes centrov, telovadnic in tipičnih treningov z utežmi, temveč nadvse obožuje ples. Svojo ženstveno postavo tako ohranja s pomočjo nekoliko drugačne, plesno zasnovane vadbo, s katero porabi precej zaužitih kalorij. ''Sovražim telovadbo. Če se lotim tistega tipičnega treninga, postanem kar slabe volje. Nisem namreč neki športen tip človeka,'' je pred časom priznala Sofia Vergara in pojasnila, da zaradi tega, da ostaja v dobri fizični pripravljenosti in da se dobro počuti, vendarle ostaja fizično aktivna. ''Zelo rada pa plešem na latinske ritme, tako da trikrat tedensko pride k meni osebni trener, s katerim skupaj pleševa po eno uro.''

Zvezdnica še pravi, da ne razume ljudi, ki se lotijo neke oblike vadbe le zato, da bi bili vitki in mišičasti, v resnici pa med vadbo trpijo in ne uživajo v njej. Prav tako ne razume tistih, ki s telovadbo pretiravajo. ''Že res, da se lotiš telovadbe tudi zato, da bi ostal vitalen in v dobri formi – še posebej, ko si nekoliko starejši. A nekatere ženske resnično pretiravajo. Njihovo telo je tako videti kot telo 20-letnice, a njihov obraz jih izdaja in je videti grozljivo. Ne nazadnje tudi na obrazu potrebuješ malo maščobe, tudi obraz mora biti nekoliko bolj poln. Tako potem marsikatera posega po raznih polnilih in na koncu je videti kot pošast. A le koga tukaj vlečete za nos? Kajti tako zelo očitno je, da te napihnjene ustnice niso naravne. Jaz osebno se tako nikoli ne bi odločila za plastično operacijo ali polnila ali botoks,'' je še razkrila Sofia.

Tako kot pri telovadbi je 39-letna zvezdnica zmerna tudi pri hrani. Ekstremnih diet ne mara, prvi pa, da poskuša jesti čim bolj zdravo in čim manj kalorično. Vendar jo mnogokrat premamijo sladkarije, brez katerih preprosto ne more. ''Moja največja težava so sladice. Preprosto nimam občutka, da sem resnično zaključila z obrokom, dokler si na koncu ne privoščim še nekaj sladkega,'' je priznala in poudarila, da je skrivnost njenega dobrega počutja in lepe, ženstvene postave v zmernosti. ''Nisem obsedena ne z dietami ne s telovadbo, a kljub temu pazim, kaj jem, in kljub temu telovadim. Vse pa poskušam početi zmerno, v mejah normale. Žal pa je tako, da moraš z leti vedno bolj paziti na postavo in da le-ta zahteva tudi vedno več truda,'' je še povedala.

 Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587