Vizita.si
image (28)

Novice

Pri 40 letih je videti bolje kot kadarkoli!

S.P.
05. 10. 2012 15.50
4

Cameron Diaz, ki je nedavno dopolnila že četrto desetletje starosti, je v svojih zrelih letih videti veliko bolje kot marsikatera mladostnica danes. Očitno se čas za slavno igralko resnično vrti nazaj.

Ženske se običajno še kako branijo vstopa v obdobje višje starosti, a to ne velja za Cameron Diaz, ki vsak nov rojstni dan že nestrpno pričakuje. V mesecu avgustu je namreč prestopila prag že svojega četrtega desetletja, ob čemer se počuti naravnost fantastično.

Zvezdnica meni, da je pri 40 videti veliko bolje kot pred dvajsetimi leti, hkrati pa ji je danes v lastni koži veliko udobneje. ''Prvič v življenju sem res zadovoljna sama s seboj in kaže, da se zadovoljstvo z leti le še stopnjuje. Staranje je najboljši del mojega življenja, saj sem nabrala mnoge dragocene izkušnje ter se zares dobro spoznala. Do svojega telesa sem ustvarila prav posebno spoštovanje in čutim, da lahko sprejmem prav vsak izziv,'' je samozavestno zatrdila slavna igralka.

Svojo nadvse zavidljivo postavo ohranja zgolj s pomočjo pilatesa, ugodne spremembe pa naj bi se odvijale kar same od sebe. ''Leta mi nič ne pomenijo, sploh pa se še ne smatram za starejšo. Še vedno sem zmožna vsega ali pa še več kot marsikatera mladostnica. Živim za trenutek in sprejemam spremembe, ki jih prinaša čas. Staranja pač ne moreš ustaviti, niti ga preprečiti,'' dodaja Diazova, ki je že večkrat ovrgla govorice o injiciranju botoksa. Kaže, da se njena izjemna samozavest v kar najboljši luči prečudovito odraža tudi navzven.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587