Vizita.si
image (28)

Novice

Pri tako mladem dekletu tega nihče ni pričakoval

L.E.
21. 11. 2012 11.05
18

Igralka Teresa Palmer ima komaj 26 let, zato so bili nad njenim nedavnim videzom vsi več kot presenečeni. Le kaj je počela, da se ji je zgodilo kaj takšnega.

Teresa Palmer je vsekakor zelo privlačno mlado dekle, toda ravno zaradi njene mladosti ni nihče pričakoval, da jo bodo kdaj videli s tako velikimi podočnjaki in kožo, ki je pod očmi povsem zabuhla. To je običajno videz, s katerim se morajo ljudje boriti, ko so veliko starejši. Zaradi procesa staranja namreč koža pod očmi postaja čedalje tanjša, vidnejše posledično postanejo kapilare, kar je razlog, da je videti tako modrikasto. Po drugi strani se tudi maščoba, ki obdaja oči, premakne malo nižje, zato lahko začne dajati videz majhnih vrečk. Toda vse to 26-letne Avstralke v tolikšni meri še ne bi smelo mučiti.

Kaj se ji je torej zgodilo? Njena koža sicer deluje sijoča in brez kakršnih koli nepravilnosti, zato je mogoče, da se je pojavila alergična reakcija, ki se je pokazala samo na očeh. Morda je zadnje čase tudi veliko premalo spala ali toliko prepotovala, da je bivala v povsem različnih podnebnih razmerah. Lahko so ji ponagajali hormoni ali se je prehranjevala z bolj nezdravo predelano hrano, ki je vsebovala veliko soli. Toda kaj lahko stori, da bi svoj videz izboljšala? Dobro se mora naspati, piti veliko tekočine, jesti bolj zelenjavne jedi. Pomagata lahko celo spanje na dvignjenem vzglavniku in polaganje hladnih obkladkov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587