Vizita.si
image (28)

Novice

Priljubljeni zvezdnik je poskušal storiti samomor

S.P.
11. 10. 2012 11.07
5

Talentirani basist in vokalist priljubljene pop rock skupine McFly Dougie Lee Poynter je tik pred rehabilitacijo poskušal storiti samomor. Tokrat je prvič javno spregovoril o tem temačnem obdobju trpljenja in bolečine.

Priljubljeni vokalist in basist britanske pop rock skupine McFly je prvič javno spregovoril o svoji najnižji točki v življenju, ko je februarja lani poskušal storiti samomor. K temu naj bi ga spodbudila predvsem huda depresija ravno pred včlanitvijo v rehabilitacijski center, ki sta jo izzvala dolgotrajna zloraba drog in alkohola ter razpad zveze s svojim dekletom Frankie Sandford.

Samomor naj bi poskušal izvesti med vožnjo v hudo zakajenem avtomobilu, a mu je na srečo spodletelo. Videti je, da mu je bližnje srečanje s smrtjo dodobra odprlo oči, saj se je že naslednji mesec prostovoljno odpravil na dolgotrajno zdravljenje v psihiatrično bolnišnico The Priory v Londonu. “Dolgo sem se boril z odvisnostjo od drog in alkohola, saj je moje početje zares prešlo že čez vse meje. Precej naporno se je vrniti nazaj v to temačno obdobje življenja in podoživeti stvar. Ne morete si predstavljati, kakšna tema vas lahko ovije v trenutku, ko nehate skrbeti zase. Takrat se je to preprosto zdela edina možna rešitev,“ se spominja Dougie Lee Poynter.

Težak in izredno naporen boj je sprejel kot izziv in do danes že popolnoma okreval. “Pred temi stvarmi preprosto moraš nehati bežati in se z njimi hrabro soočiti. Priznati moram, da sem za zdaj v zares umirjenem stanju. Presenetljivo lahko je pozabiti na vse pretekle demone in iti naprej,“ pojasnjuje 24-letnik, mi pa upamo, da mu bo to tudi enkrat za vselej uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587