Vizita.si
image (28)

Novice

Primerjava teh fotografij je presenetila celo kritike

S.P.
20. 06. 2013 11.09
11

Zvezda resničnostnega šova Sonja Morgan že vse od lanskega poletja zanika govorice, da bi naj prestala lepotni poseg na prsih, a so kritiki prepričani, da so jo ujeli na laži. V javnost so namreč pricurljale nejene zadnje fotografije, ki prikazujejo več kot očitno spremembo.

Zvezda resničnostnega šova Resnične gospodinje New Yorka, Sonja Morgan, je v tem tednu dokazala, da je njeno telo tudi pri 48 še vedno v odlični formi. Po povabilu priljubljenega burlesknega kluba je nastopila v zapeljivi plesni točki, med katero je v kostumu ponosno razkrivala svoje dolge in vitke noge, ki ji jih zagotovo zavida marsikatera kolegica. Žal pa ne moremo tega trditi tudi za zgornji del njenega telesa, poroča britanski tabloid Daily Mail.

“Kaj za vraga je storila s svojim dekoltejem?“ so se po objavi fotografij iz predstave začeli spraševati tuji kritiki. Opazili so namreč, da so njene (nekoč precej manjše) prsi danes videti veliko polnejše, kar bi sicer lahko dosegla z ustreznim nedrčkom, vendar pa so bile te tudi precej nenavadne oblike. “Sonja, ki se je ravno ločila od svojega 82-letnega moža, se je očitno odločila, da bo do konca izživela svoje življenje. A zakaj s tako ekstremnim dejanjem? Glede na razmak med levo in desno dojko, pa tudi velike vdolbine, ki so nastale v njiju, lahko namreč sklepamo, da je še nedolgo tega prestala lepotni poseg ter si privoščila silikonske vsadke ali pa vsaj kaj podobnega,“ so ugibali v nadaljevanju. Govorice, ki jih njen tiskovni predstavnik strogo zanika, so se v javnosti prvič začele širiti že lahko poletje, ko se je vrnila iz enomesečnih počitnic v Franciji. Številni viri namreč namigujejo, da naj bi se tja odpravila prav s tem namenom in ostala, dokler ni okrevala. “Že avgusta se je na podelitvi nagrad GLAAD Award v New Yorku pojavila precej bolj oblinasta, zdaj pa je jasno, da o očitni spremembi ni več nobenega dvoma.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602