Vizita.si
“Pohvali se lahko s čisto in napeto kožo, na kateri ni niti enega mozoljčka ali gubic, ki bi jih pri njenih letih že lahko pričakovali. Takšna ali drugačna, Gabrielle je prava lepotica."

Novice

Primerjava teh fotografij je 'sezula' celo kritke!

S.P.
02. 08. 2013 09.12
1

Ameriška igralka Gabrielle Union je navdušila tuje kritike, ko je na splet objavila fotografijo, ki razkriva njen tako naličen kot tudi naraven obraz. Preverite, kaj je skrivnost mladostnega videza slavne 40-letnice.

“Pohvali se lahko s čisto in napeto kožo, na kateri ni niti enega mozoljčka ali gubic, ki bi jih pri njenih letih že lahko pričakovali. Takšna ali drugačna, Gabrielle je prava lepotica."
“Pohvali se lahko s čisto in napeto kožo, na kateri ni niti enega mozoljčka ali gubic, ki bi jih pri njenih letih že lahko pričakovali. Takšna ali drugačna, Gabrielle je prava lepotica."FOTO: Instagram
Letos praznuje že 41. rojstni dan.
Letos praznuje že 41. rojstni dan. FOTO: X17ONLINE.COM

Priljubljena ameriška igralka Gabrielle Union, ki je zablestela v filmskih uspešnicah Bring it On in Bad Boys 2, bo čez tri mesece praznovala že 41. rojstni dan. A je njen obraz, naličen ali naraven, kljub temu videti precej mlajši, poroča otoški tabloid Mail Online. Zvezdnica jih je namreč v sredo na Instagramu presenetila z bližnjima posnetkoma svojega obraza, pred in po tem, ko so za njen videz poskrbeli profesionalci. “Na obeh fotografijah bi jo lahko zamenjali za dekle v dvajsetih.“

Še bolj pa jih je presenetilo naslednje: “Pohvali se lahko s čisto in napeto kožo, na kateri ni niti enega mozoljčka ali gubic, ki bi jih pri njenih letih že lahko pričakovali. Takšna ali drugačna, Gabrielle je prava lepotica,“ nadaljuje tuji medij. Svetlolaska se sicer nenaličena tudi od doma ne odpravi redko, saj se zaveda, da mora koži, če želi, da ta ostane čista, sijoča ter spočita, pustiti dihati. Debeli sloji pudra namreč le še dodatno obremenijo in obtežijo kožo ter zaprejo njene pore.

Če pa se temu ne morete popolnoma izogniti, pa je dobro, da posežete vsaj po 'lahki' kozmetiki. Uporabite naprimer tekoč in lahek puder, ki po možnosti vsebuje še zaščitni faktor. Če ste nagnjene k pretiranemu potenju po čelu in okrog oči, si priskrbite vodoodporne maskare, senčila in črtala, vendar tudi s temi lepotnimi pripomočki ne pretiravajte. Poletje naj bo čas svežega in nežnega videza, ki mora delovati kar se da naravno.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602