Vizita.si
Chantelle pred in po porodu. Nam se ne zdi, da bi morala izgubiti še 12 kilogramov.

Novice

Izgubiti hoče še 12 kilogramov

L.E.
28. 12. 2012 13.51
5

Britanska zvezdnica deluje prav vitka, toda sama trdi, da se je po zadnji nosečnosti njena postava popolnoma spremenila in da nikakor ne more dovolj shujšati.

Chantelle pred in po porodu. Nam se ne zdi, da bi morala izgubiti še 12 kilogramov.
Chantelle pred in po porodu. Nam se ne zdi, da bi morala izgubiti še 12 kilogramov.FOTO: Fame

29-letna Chantelle Houghton na Otoku ves čas polni stolpce rumenih medijev. Manekenka in zvezdnica resničnostnih šovov predvsem služi na račun svojega videza, ki je res zavidljiv, vendar sama z njim očitno ni zadovoljna. Pravi, da namerava izgubiti še 12 kilogramov; zaradi tega pa se je nedavno udeležila celo čisto pravega boot campa. Izkušnja je bila zelo težka, vendar se je materi enega otroka zdelo, da lahko samo še tako izgubi odvečne kilograme, ki naj bi se je še vedno držali po porodu. Mi jih sicer ne opazimo. Morda je Chantelle le nekoliko preveč obsedena s svojim videzom, zato v ogledalu sploh več ne vidi svojega pravega odseva. To je dejansko motnja, ki je pogosta in zahteva pomoč strokovnjaka.

"Moje telo se je tako spremenilo, da sem trenutno srečna že, ker nisem več tako mehka," pravi zvezdnica. Čeprav sploh ne deluje kot nekdo, ki bi se udeležil boot campa, je bila dejansko del takšnega, kjer se vaje izvajajo zunaj in celo v blatu. Ne le da je morala teči po tako umazanih tleh in se nato na ukaz vreči na tla in delati sklece, tudi avtomobilske gume je morala dvigovati. Njen edini odziv je bil: "Zelo sem utrujena." Toda očitno je za izgubo nekaj kilogramov pripravljena storiti vse, sicer pa na sploh poskuša shujšati predvsem z veliko telovadbe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602